Magyarországra érkezik Emir Kusturica

Forrás: XINHUA/Xinhua News Agency/Zheng Huansong -
rendező fesztivál Emir Kusturica koncert együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újabb világsztár érkezik Budapestre: hazánkba látogat ugyanis Emir Kusturica.

Már-már hozzászokhattunk ahhoz, hogy havonta új világsztár látogat Budapestre. Jelenleg Magyarországon forgat Will Smith és hamarosan Priscilla Presley is megérkezik. Most pedig kiderült, hogy alig másfél héten belül a világhírű rendezőt, Emir Kusturicát is hazánkban köszönthetjük.

Kusturica együttesével, az Emir Kusturica and The No Smokinggal látogat el hozzánk, és lép fel június 15-én a Hősök terén a XXIII. Duna Karneválon.

Emir Kusturica Magyarországra látogat Forrás: XINHUA/Xinhua News Agency/Zheng Huansong

Az biztos, hogy ajánlott kényelmes cipőben érkezni Kusturicáék koncertjére. Egyszerűen nem lehet megállni táncolás nélkül, olyan jó hangulatot teremtenek. Ebben nagy szerepe van Emirnek, de persze a többi zenésznek is. Olyan mesterien keverik az ethno és punk rock stílusokat, hogy önmagában is felejthetetlen élményekkel gazdagítják a résztvevőket" – mondta a Ripostnak Jánosi Katalin, a fesztivál sajtószóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.