börtönbüntetés Növényi Norbert adócsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta húzódó adócsalási ügyben hozott ítéletet a Fővárosi Törvényszék: nem jogerősen börtönre ítélték Növényi Norbertet.

Nyolc éve húzódik az az adócsalási ügy, melynek Növényi Norbert hetedrendű vádlottja. A sportoló azután keveredett a dologba, hogy az elsőrendű vádlott munkát ajánlott neki. Növényi azt nyilatkozta korábban, ő nem követte el a bűncselekményt. Az egyik állítás szerint ő csak reklámarc volt, a vád szerint azonban részt vett az üzleti döntésekben.

Növényi Norbert bajban van Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Blikk azt írja,

Növényi Norbertet bűnösnek találták

kétrendbeli adócsalásban, illetve háromrendbeli magánokirat-hamisításban, amely bűncselekményekben bűnsegédként vett részt. A bíróság

halmazati büntetésként 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte,

és 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, emellett 136.186 forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte. Az ítélet nem jogerős.

Növényi Norbert bírósági ügyéről vallott: teljesen tönkrement anyagilag a sztár


Növényi Norbert sokaknak volt a példaképe, de egy kétes ügy miatt veszélybe került a megélhetése. Megvonták az olimpiai járadékát, elvitte a bank a házukat. Tönkrement anyagilag és évek óta megalázottságban él.Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai Nánási Pál kamerája előtt vetkőztek le: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-nanasi-pal-kameraja-elott-vetkoztek-le-fotok.htmlNánási Pál kérésére ledobták a textilt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. TV + Sztárok--Ezeket kérte lakosztályába Priscilla Presley http://www.life.hu/sztarok/20180605-ezeket-kerte-lakosztalyaba-oltozojebe-priscilla-presley.htmlA mai napon érkezik Budapestre Priscilla Presley, aki különleges kéréssel fordult budapesti vendéglátói felé. TV + Sztárok--A magyar válogatott focista, Bosnjak Predrag szalagkorlátnak ütközötthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-a-magyar-valogatott-focista-bosnjak-predrag-szalagkorlatnak-utkozott.htmlAz M1-es autópályán csúszott meg Bosnjak Predrag autója, ezután a szalagkorlátnak ütközött. Megsérült a térde.TV + SztárokOrigoSzilágyi István fia másodjára is bíróság elé áll: a színész retteg, hogy börtönbe kerül gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180605-szilagyi-istvan-fia-ujra-birosag-elott-sulyosbitasert-fellebbeztek.htmlMásodjára is bíróság elé kell állnia Szilágyi István fiának, ugyanis az ügyész súlyosbításért fellebbezet a testi sértés vádja miatt. melyet állítólag apja ellen követett el. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup peren kívül egyezkednek: sietniük kell a válássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-hosszu-katinka-es-shane-tusup-peren-kivul-egyezkednek-sietniuk-kell-a-valassal.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup a hírek szerint peren kívül próbál megegyezni, de van miről tárgyalni: vagyonukon túl a birodalmaikról is dönteni kell. Nincs sok idejük. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoChanning Tatum kapcsolata véget ért: ezzel vígasztalódikhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-channing-tatum-kapcsolata-veget-ert-ezzel-vigasztalodik.htmlChanning Tatum és Jenna Dewan házassága véget ért: egy közleményben tudatták a hírt a világgal. A szexi táncosnő láthatóan kivirult a döntés után, ám a színész még nem heverte ki a válást. Így vigasztalódik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.