Vajna Timi beteg lett, nem indul jól az utazás

Vajna Timi betegség Andy Vajna utazás Los Angeles Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem érzi jól magát Vajna Tímea, aki férjével együtt utazott az Egyesül Államokba. Közösségi oldalán számolt be állapotáról. 

"Szétmegy a fejem, fáj a torkom" - írta Insta-story-ba feltöltött fotójához Vajna Tímea, aki férjével és egy kisebb társasággal indult Los Angeles-be a minap. Rosszul indul számára az utazás.

A fotóhoz mellékelt szövegből úgy tűnik, hogy rossz közérzetét és tüneteit a jetlag-nek tulajdonítja, melyet legkönnyebben időzónaváltás-szindrómának tudnánk magyarosítani.

Vajna Timi nem érzi jól magát Forrás: Instagram/timeavajna

Kulcsár Edina nyilvánosan verekedett édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-kulcsar-edina-nyilvanosan-verekedett-edesanyjaval.htmlKalandos gyermekkora volt Kulcsár Edinának, sokszor érte baleset, és az is kiderült, hogy édesanyjával különös kapcsolatot ápol: még össze is verekedtek. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zitának parancsokat osztogat férje, Giannihttp://www.life.hu/sztarok/20180605-debreczeni-zitanak-parancsokat-osztogat-ferje-gianni.htmlGyömölcsszedésre indult Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni. Úgy tűnik, a férfi volta főnök, ő osztotta a parancsokat feleségének. TV + Sztárok--Nem tetszik a rajongóknak a VOLT Fesztivál himnuszahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-nem-tetszik-a-rajongoknak-a-volt-fesztival-himnusza-majka.htmlNem nyerte el a rajongók tetszését a Volt Fesztivál idei himnusza. Kommentekben írták le véleményüket. TV + Sztárok--Johnny Depp ijesztően lefogyott, most kiderült, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-johnny-depp-ijesztoen-lefogyott-most-kiderult-miert.htmlA napokban jelentek meg a hírek arról, hogy ijesztő fogyás jeleit vették észre a rajongók Johnny Deppen. Most az is kiderült, mi okozta a színésznél a hirtelen változást. TV + Sztárok--Vezetés közben kigyulladt Bódi Csaba autójahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-vezetes-kozben-kigyulladt-bodi-csaba-autoja.htmlÉletveszélybe került Bódi Csaba, vezetés közben gyulladt ki alatta az autó: másdoperceken múlt az élete. TV + SztárokOrigoStephen Belafonte, Mel B exférje attól fél, hogy az énekesnő meg akarja ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20180605-stephen-belafonte-mel-b-exferje-attol-fel-hogy-az-enekesno-meg-akarja-olni.htmlAzonnali védelmet kért a bíróságtól Mel B exférje, ugyanis úgy érzi, egykori felesége meg akarja ölni, vagy börtönbe akarja küldeni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.