A Facebookon üzenget egymásnak Majka és Jolly

kritika Facebook Majka Jolly VOLT Fesztivál botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kommentháború alakult ki a Facebookon Majka és Jolly között. A vitát a VOLT Fesztivál idei himnusza váltotta ki.

Mint arról korábban már beszámoltunk, nem nyerte el a rajongók tetszését a Telekom VOLT Fesztivál idei himnusza. Jolly a közösségi oldalon fejtette ki nem túl hízelgő véleményét a dalról, amit az egyik előadó, Majka nehezményezett és szinte azonnal reagált a kirohanásra. Jolly zenéjét förmedvénynek nevezte, klipjeit pedig olcsónak és gagyinak.

Nem kellett sokáig várni a válaszra sem, Jolly helyenként nyomdafestéket nem tűrően szólt vissza Majkának. Azt írta, várja a stúdiójában, hogy megmutassa, mit tud élőben nyújtani.

Jordán Tamás újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180606-jordan-tamas-ujra-szerelmes-szinesz.htmlÚj párja van a 75 esztendős Jordán Tamásnak. A színészre egy negyvenes hölgy személyében talált rá a boldogság. TV + Sztárok--Pataki Ági volt modell nyilatkozott a #metoo-mozgalomrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-pataki-agi-volt-modell-nyilatkozott-a-metoo-mozgalomrol.htmlA férfi modellek éppúgy nincsenek biztonságban, mint a nők, de ők is éppúgy hallgatnak, mert féltik a munkájukat. Az In Style magyar kiadása 19 oldalas összeállításában megszólalnak tapasztalataikról azok, akiknek a testük a munkaeszközük, vagyis am is aktív, és egykori modellek. TV + Sztárok--A Feleségek luxuskivitelben szereplő egy talkshow-ban csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180606-a-felesegek-luxuskivitelben-szereplo-egy-talkshowban-csapnak-ossze.htmlSokan azt hitték, hogy az évadzáró résszel luxusfeleségek nélkül maradunk egy időre, ám ők nem szeretnék elvarratlanul hagyni a szálakat, így egy talkshow-ban beszélik meg a vitás kérdéseket. Hatalmas összecsapásra és elképesztő titkokra lehet számítani. TV + SztárokOrigo50 milliós kabrióval járja Budapest utcáit Fucsovics Mártonhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-50-millios-kabrioval-jarja-budapest-utcait-fucsovics-marton-tenisz.htmlLuxusautóval járja Budapest utcáit az ország legjobb férfi teniszezője, Fucsovics Máton. TV + Sztárok--Gáspár Evelin hajszínt váltott: sötét fürtjei lettek, fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-gaspar-evelin-hajszint-valtott-sotet-furtjei-lettek-foto.htmlGáspár Evelin időről-időre megújul. Ezúttal sötét hajszínre váltott.TV + Sztárok--Elkészült Liptai Claudia menyasszonyi ruhája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-elkeszult-liptai-claudia-menyasszonyi-ruhaja-foto.htmlA hétvégén, számításaink szerint, férjhez megy Liptai Claudia, aki már a menyasszonyi ruháját is hazavihette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.