A Feleségek luxuskivitelben szereplő egy talkshow-ban csapnak össze

Smaltig Dalma Köllő Babett Yvonne Dederick Vasvári Vivien Csősz Boglárka Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt hitték, hogy az évadzáró résszel luxusfeleségek nélkül maradunk egy időre, ám ők nem szeretnék elvarratlanul hagyni a szálakat, így egy talkshow-ban beszélik meg a vitás kérdéseket. Hatalmas összecsapásra és elképesztő titkokra lehet számítani. 

A Feleségek luxuskivitelben szereplői nem szeretnének konfliktusokkal telve szabadságra menni, így hétfő este egy talkshow-ban gyűlnek össze, hogy megbeszéljék problémáikat. A műsorvezető Kovács Áron lesz.

A Blikk Rúzs információi szerint Dalma az internet segítségével lesz jelen, hiszen nemrégiben adott életet második gyermekének. Többek között lehull a lepel Bogi vitatott házasságáról, de Babett, Bogi és Tünde között is újra kipattan némi konfliktus.

Kiderül, mennyi ingatlannal rendelkezik Csősz Bogi és férje, Yvonne mennyit jótékonykodik, és az is, hogy mi alapján választottak pár a luxusfeleségek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.