Egy vitorláson mutatta meg bomba alakját Aleska: fotók

szexi vitorlás bikini Aleska Diamond Balaton Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kék bikinibe bújt Aleska, aki a Balatonon, egy vitorlás fedélzetén mutatta meg bomba alakját.

Aleska, azaz Sáfrány Emese leugrott a Balatonra, és ha már ott járt, kihasználva a jó időt, vitorlázott is egyet. Egy csodás kék bikinibe bújt, és persze néhány fotót is feltöltött magáról a közösségi oldalára rajongói legnagyobb örömére. Alakja csodás, el is halmozták őt bókokkal, valaki egyenesen istennőnek nevezte.

#balaton #vitorlázás #sun ☀️

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

☀️☀️☀️ #balaton #sun

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

#balaton #imadom #végreleszvalamiszínemis #lakebalaton

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Így óvja Peller Anna és Lukács Miki a kutyáját a szívférgességtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-peller-anna-es-lukacs-mii-megelozik-a-szivferget.htmlLukács Miki és Peller Anna felelős gazdiként tudják, hogy nem csak saját és gyermekük egészségére kell odafigyelniük, kedvenceiket is számos betegség fenyegeti. Az egyik legalattomosabb ezek közül a szívférgesség, amelyet egyetlen szúnyogcsípéssel elkaphat a kutya, és akár az életébe is kerülhet. Mikikéék így nem csak a kedvenceikkel közös programokra, hanem a szívférgesség megelőzésére is nagy hangsúlyt fektetnek. TV + Sztárok--Növényi Norbert megszólalt az ítéletről: nem tartja igazságosnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novenyi-norbert-megszolalt-az-iteletrol-nem-tartja-igazsagosnak.htmlA Fővárosi Törvényszék 3 év négy hónap börtönbüntetésre ítélték adócsalás és magánokirat-hamisítás vádjával. Az ítélet nem jogerős, az olimpikon fellebbezik. TV + Sztárok--A Facebookon üzenget egymásnak Majka és Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-a-facebookon-uzenget-egymasnak-majka-es-jolly-botrany.htmlKommentháború alakult ki a Facebookon Majka és Jolly között. A vitát a VOLT Fesztivál idei himnusza váltotta ki. TV + SztárokOrigoŐk lesznek idén a Balatoni Nyár műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180606-ok-lesznek-iden-a-balatoni-nyar-musorvezetoi-szabo-erika.htmlJúnius 18-tól indul a Balatoni Nyár, a Duna Televízió népszerű magazinműsora. Immár az is kiderült, kik lesznek idén a műsorvezetők. TV + SztárokOrigoNéhány kommentelő szerint Majoros Hajni ismét babát várhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-nehany-kommentelo-szerint-majoros-hajni-ismet-babat-var.htmlMajoros Hajni és Majka törökországi nyaralásukról töltöttek fel fotót, az egyik kép pedig beindította a rajongók találgatását: úgy gondolják, Dundika terhes. TV + SztárokOrigoPataki Ági volt modell nyilatkozott a #metoo-mozgalomrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-pataki-agi-volt-modell-nyilatkozott-a-metoo-mozgalomrol.htmlA férfi modellek éppúgy nincsenek biztonságban, mint a nők, de ők is éppúgy hallgatnak, mert féltik a munkájukat. Az In Style magyar kiadása 19 oldalas összeállításában megszólalnak tapasztalataikról azok, akiknek a testük a munkaeszközük, vagyis am is aktív, és egykori modellek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.