Jordán Tamás rendező színész szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új párja van a 75 esztendős Jordán Tamásnak. A színészre egy negyvenes hölgy személyében talált rá a boldogság.

Februárban látott napvilágot a hír, miszerint szakított feleségével, 21 éves fia édesanyjával Jordán Tamás. A 75 esztendős színész azonban nem sokáig volt magányos, rátalált a szerelem egy negyvenes hölgy személyében. A párt a Bors lesifotósai le is kapták egy kávézóban. Láthatón jó érezték magukat egymás társaságában, a nő többször is megérintette partnerét.

Jordán Tamás újra boldog Fotó: Polyak Attila - Origo

A lap megkereste Jordánt, aki elárulta, hogy nagyon boldog. Sokat ingázik Budapest és Szombathely között, viszonylag gyakran tudnak kedvesével találkozni.

Itt is, ott is szoktunk találkozni, ez nem helyfüggő. A barátok, a kollégák és a családom is tud róla, találkoztak vele. A fiaim és Adél lányom is. Még nem telt el fél év, friss ez a kapcsolat, ez nem sok idő. Annak alapján azonban, ami eddig történt, mondhatjuk, hogy megállapodtam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.