Pokorny Lia előadásán egy kismamának elfolyt a magzatvize

szülés Pokorny Lia család magzatvíz előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dolgok, amikért érdemes élni című darab előadásán elfolyt egy kismama magzatvize, így a darab közepén ki kellet sétálniuk. Az előadás színésznője, Pokorny Lia is meglepődött.

Pokornyi Lia előadásában nézte a Dolgok, amikért érdemes élni című darabot a Centrál Színházban egy házaspár, amikor a darab közepén a hölgynek elfolyt a magzatvize. Azonnal elindultak a kórházba.

"A hölgy kedvesen mentegetőzött: bocsánat, elfolyt a magzatvíz. Próbált megnyugtatni, hogy nem az első gyerek, már rutinosak. Ez egy improvizációs előadás, de erre még én sem számítottam. Ilyen a praxisunkban még nem történt" - mondta az előadás után a Borsnak Pokorny Lia.

Pokornyi Lia előadásán folyt el a magzatvíz Fotó: M.Schmidt János – Origo

A darab producere, Bereczki Zoltán megkereste a házaspárt és elhívta őket a következő előadásra, hogy az előadás végét is lássák. A Bors is megkereste őket és az immár kétgyermekes édesanya, Judit elmesélte a történetet.

"Hallottuk, hogy mennyire jó ez a darab, nem akartuk kihagyni. Az orvosommal még viccelődtünk is, mi lesz, ha pont akkor, 2-án indul be a szülés. Azt mondta, semmi gond, aznap ügyeletes. Érdekes, az első gyermekünk is úgy született, hogy előző nap színházban voltunk" - emélkezett vissza az anyuka, akit a közönség meg is tapsolt, amikor kisétáltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.