Sztárok, akiknek nem volt tabu a barát exe: Jamie Foxx és Selena Gomez is volt ilyen helyzetben

Selena Gomez Julia Roberts barát ex Kiefer Sutherland Katie Holmes Tom Cruise Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tudja, hogy nem jó ötlet összejönni egy közeli barát exével, ugyanis ez a felállás mindent tönkretehet. Nagyon óvatos és nyílt kommunikáció szükséges ahhoz, hogy mégis működjön a dolog, de általában nem így szokták rendezni ezeket a helyzeteket. Az alábbi sztárok is voltak már ilyen szituációban, ők sem foglalkoztak azzal az íratlan szabállyal, hogy tabu a haver exe.

Kiefer Sutherland és Jason Patric mindketten randiztak Julia Roberts-szel

Julia Roberts 1991-ben kezdett el járni Kiefer Sutherlanddel, kapcsolatuk olyan komollyá vált, hogy el is jegyezték egymást, azonban a színésznő visszatáncolt, méghozzá azért, mert kiderült, hogy a színész megcsalta. Julia nem sokkal ezután jött össze Jason Patric-kal, aki mellesleg Kiefer Sutherland egyik nagyon jó barátja, legalábbis az volt...

Kiefer Sutherland, Julia Roberts és Jason Patric Forrás: AFP, Getty Images


Tom Cruise és Jamie Foxx jártak Katie Holmes-szal

Mint ismeretes, Tom Crusie nagyon sokáig ostromolta Katie Holmes-t, mire a színésznő beadta a derekát. Összeházasodtak és született egy közös gyermekük, de kapcsolatuk nem lett egy sikertörténet. Elváltak, Katie pedig sokáig egyedülálló volt, vagy legalábbis sokáig titkolta, hogy lenne valakije. Ám végül kiderült, hogy Jamie Foxx színésszel alkot egy párt, aki nem mellesleg Tom Cruise egyik nagyon jó barátja volt egykor.

Tom Cruise, Katie Holmes és Jamie Foxx Forrás: AFP, Getty Images


Owen Wilson és Lance Armstrong jártak Kate Hudsonnal

Owen Wilson 2007-ben nagyon rossz időszakot élt át, olyannyira, hogy megpróbált végezni magával. Főként azért, mert a vállalkozásaival is akadtak problémák, de Kate Hudsonnal is abban az időben szakítottak. Később ráadásul még az is tetézte helyzetét, hogy Kate Hudson egyik nagyon jó barátjával, Lance Armstronggal jött össze.

Owen Wilson, Kate Hudson és Lance Armstrong Forrás: Getty Images


Taylor Swift és Selena Gomez jártak Taylor Lautnerrel

A Taylor Swift , Taylor Lautnerrel és Selena Gomez szerelmi hármasa sokáig rejtély volt a rajongók előtt, de később kiderült, hogy bizony mindkét lány járt az Alkonyat sztárjával. Szerencse, hogy az énekesnő és a színésznő barátságát nem tette tönkre az, hogy osztoztak egy fiún, ugyanis ez az elődeikről nem mondható el.

Selena Gomez, Taylor Lautner és Taylor Swift Forrás: Getty Images
Jordán Tamás újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180606-jordan-tamas-ujra-szerelmes-szinesz.htmlÚj párja van a 75 esztendős Jordán Tamásnak. A színészre egy negyvenes hölgy személyében talált rá a boldogság. TV + Sztárok--Pataki Ági volt modell nyilatkozott a #metoo-mozgalomrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-pataki-agi-volt-modell-nyilatkozott-a-metoo-mozgalomrol.htmlA férfi modellek éppúgy nincsenek biztonságban, mint a nők, de ők is éppúgy hallgatnak, mert féltik a munkájukat. Az In Style magyar kiadása 19 oldalas összeállításában megszólalnak tapasztalataikról azok, akiknek a testük a munkaeszközük, vagyis am is aktív, és egykori modellek. TV + Sztárok--A Feleségek luxuskivitelben szereplő egy talkshow-ban csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180606-a-felesegek-luxuskivitelben-szereplo-egy-talkshowban-csapnak-ossze.htmlSokan azt hitték, hogy az évadzáró résszel luxusfeleségek nélkül maradunk egy időre, ám ők nem szeretnék elvarratlanul hagyni a szálakat, így egy talkshow-ban beszélik meg a vitás kérdéseket. Hatalmas összecsapásra és elképesztő titkokra lehet számítani. TV + SztárokOrigoSzakított párjával Nagy Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180606-szakitott-parjaval-nagy-reka-mihaly-arpad.htmlSzakított párjával, az erdélyi jégkorongozóval, Mihály Árpáddal a TV2 műsorvezetője, Nagy Réka. TV + SztárokOrigo50 milliós kabrióval járja Budapest utcáit Fucsovics Mártonhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-50-millios-kabrioval-jarja-budapest-utcait-fucsovics-marton-tenisz.htmlLuxusautóval járja Budapest utcáit az ország legjobb férfi teniszezője, Fucsovics Máton. TV + Sztárok--50 milliós kabrióval járja Budapest utcáit Fucsovics Mártonhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-50-millios-kabrioval-jarja-budapest-utcait-fucsovics-marton-tenisz.htmlLuxusautóval járja Budapest utcáit az ország legjobb férfi teniszezője, Fucsovics Máton. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.