Élő adásban békült ki Vujity Tvrtko és Ambrus Attila

Forrás: Tv2 -
ATV Viszkis Ambrus Attila Egyenes beszéd Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs többé harag köztük: a nyilvánosság előtt békül ki egymással Vujity Tvrtko és Ambrus Attila.

Novemberben, tévékamerák előtt vitatkozott össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila, majd az üzengetést egymásnak később a közösségi oldalon és a napilapokon keresztül is folytatták. Mint ismeretes, a tévés nehezményezte, hogy annak idején egy fél ország szurkolt egy bankrablónak, mire a Viszkis erre azt reagálta, hogy szerinte ő már épp elég büntetést kapott tettéért.

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila végre kibékült egymással Forrás: Tv2

Most úgy tűnik, a két celeb végre megbékélt egymással. Tvrtko az ATV Egyenes beszéd című műsorában látta vendégül korább vitapartnerét és már az elején lehetett érezni, hogy baráti hangulatú lesz a beszélgetés, le is tegeződtek egymással.

Nem szeretem a tüskéket vagy a kibeszéletlen sérelmeket, vagy a haragot, bennem egyáltalán nincs is ilyen.

Blikk

Jolly fel akarja jelenteni Majkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180607-jolly-fel-akarja-jelenteni-majkat.htmlMajka, Curtis és Jolly között nagyon eldurvult a vita a közösségi oldalon. Minden azzal kezdődött, hogy a mulatós sztár kifejezte véleményét a rapper új slágerérő, melyre először Curtis, majd Majka reagált. Jolly feljelentést fontolgat. TV + Sztárok--Galambos Lajos lánya úgy néz ki, mint egy amerikai világsztár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-galambos-lajos-lanya-ugy-nez-ki-mint-egy-amerikai-vilagsztar-foto.htmlGalambos Lajos lánya felnőtt nővé érett, aki lefogyott és egy igazi szépség lett belőle. Képeitől leesik az állad. TV + SztárokOrigoSztárok, akiknek nem volt tabu a barát exe: Jamie Foxx és Selena Gomez is volt ilyen helyzetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-sztarok-akiknek-nem-volt-tabu-a-barat-exe-jamie-foxx-selena-gomez.htmlMindenki tudja, hogy nem jó ötlet összejönni egy közeli barát exével, ugyanis ez a felállás mindent tönkretehet. Nagyon óvatos és nyílt kommunikáció szükséges ahhoz, hogy mégis működjön a dolog, de általában nem így szokták rendezni ezeket a helyzeteket. Az alábbi sztárok is voltak már ilyen szituációban, ők sem foglalkoztak azzal az íratlan szabállyal, hogy tabu a haver exe. TV + SztárokOrigoPintér Tibor leszidta barátnőjét, nem tetszett neki a videóüzenethttp://www.life.hu/sztarok/20180606-pinter-tibor-leszidta-baratnojet-nem-tetszett-neki-a-videouzenet.htmlNem tetszett az a videóüzenet Pintér Tibornak, amelyet barátnője, Frida tett közzzé Instagram-oldalán. A lány a kommentelőkre lett dühös, Pintér pedig Fridára, amiért káromkodott a videóban. TV + Sztárok--Viaszbaba: Élő tévéműsorban jelenti be a színésznő nevét Krencsey Hella http://www.life.hu/sztarok/20180606-viaszbaba-elo-tevemusorban-jelenti-be-a-szineszno-nevet-krencsey-hella.htmlÚgy tűnik, most már napokon belül nyilvánosságra kerül annak a magyar színésznőnek a neve, akiről exe, Krencsey Hella a Viaszbaba című könyvét írta. TV + SztárokOrigoPlasztikrémmé vált az egykori sorozatsztár, Suzanne Somershttp://www.life.hu/sztarok/20180606-plasztikremme-valt-az-egykori-sorozatsztar-suzanne-somers.htmlTeljesen szétszabatta arcát az egykori sorozatsztár, a most 71 esztendős Suzanne Somers. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.