Galambos Lajos lánya úgy néz ki, mint egy amerikai világsztár: fotó

fotó Galambos Lajos világsztár szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos lánya felnőtt nővé érett, aki lefogyott és egy igazi szépség lett belőle. Képeitől leesik az állad.

Galambos Bogi, Lagzi Lajcsi első szülött gyermeke mára felnőtt nővé érett, akinek szépsége mellett nem tudunk elmenni. A fiatal lány úgy él, akár egy világsztár: csodás tervező ruháit hordja, gyönyörű helyekre utazik és olyan fotókat posztol közösségi oldalára, amitől mindenki álla leesik. Mutatunk néhányat.

quiet nights deep thoughts good music

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

mentally somewhere else

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) által megosztott bejegyzés,

Hosszú Katinka szerint Shane Tusup nem jön vissza Magyarországra többéhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-hosszu-katinka-szerint-shane-tusup-nem-jon-vissza-magyarorszagra.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup peren kívül egyezkedik egymással, óriási vagyonról kell döntést hozniuk. A válás elkerülhetetlen, a vállalkozásokat azonban szeretnék megtartani... TV + SztárokSztárok, akiknek nem volt tabu a barát exe: Jamie Foxx és Selena Gomez is volt ilyen helyzetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-sztarok-akiknek-nem-volt-tabu-a-barat-exe-jamie-foxx-selena-gomez.htmlMindenki tudja, hogy nem jó ötlet összejönni egy közeli barát exével, ugyanis ez a felállás mindent tönkretehet. Nagyon óvatos és nyílt kommunikáció szükséges ahhoz, hogy mégis működjön a dolog, de általában nem így szokták rendezni ezeket a helyzeteket. Az alábbi sztárok is voltak már ilyen szituációban, ők sem foglalkoztak azzal az íratlan szabállyal, hogy tabu a haver exe. TV + SztárokOrigoPintér Tibor leszidta barátnőjét, nem tetszett neki a videóüzenethttp://www.life.hu/sztarok/20180606-pinter-tibor-leszidta-baratnojet-nem-tetszett-neki-a-videouzenet.htmlNem tetszett az a videóüzenet Pintér Tibornak, amelyet barátnője, Frida tett közzzé Instagram-oldalán. A lány a kommentelőkre lett dühös, Pintér pedig Fridára, amiért káromkodott a videóban. TV + Sztárok--Viaszbaba: Élő tévéműsorban jelenti be a színésznő nevét Krencsey Hella http://www.life.hu/sztarok/20180606-viaszbaba-elo-tevemusorban-jelenti-be-a-szineszno-nevet-krencsey-hella.htmlÚgy tűnik, most már napokon belül nyilvánosságra kerül annak a magyar színésznőnek a neve, akiről exe, Krencsey Hella a Viaszbaba című könyvét írta. TV + SztárokOrigoEgy vitorláson mutatta meg bomba alakját Aleska: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-egy-vitorlason-mutatta-meg-bomba-alakjat-aleska-fotok.htmlKék bikinibe bújt Aleska, aki a Balatonon, egy vitorlás fedélzetén mutatta meg bomba alakját. TV + Sztárok--Erzsébet királynő rajong az ABBA Dancing Queen című számáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-erzsebet-kiralyno-rajong-az-abba-dancing-queen-cimu-szamaert.htmlA hírek szerint II. Erzsébet királynő egy a Windsor kastélyban tartott vacsorán elmondta, hogy imádja az ABBA Dancing Queen című számát és táncolni is szokott rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.