Hosszú Katinka szerint Shane Tusup nem jön vissza Magyarországra többé

Forrás: MTI -
Magyaroroszág válás Hosszú Katinka visszatérés Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup peren kívül egyezkedik egymással, óriási vagyonról kell döntést hozniuk. A válás elkerülhetetlen, a vállalkozásokat azonban szeretnék megtartani...

Hosszú Katinka és Shane Tusup első közös gyereke az Iron Aquatics Egyesület volt, ahol tehetséges úszónövendékekkel foglalkoznak. Mivel a válás az egyesület tagjait is megviselte, szerették volna tudni, hogyan tovább, lesz-e folytatása és visszakapják-e edzőjüket, Shane Tusupot.

Hosszú Katinka, Shane Tusup Forrás: MTI

Katinka hazatért Magyarországra, és egy szülői értekezlet keretein belül mesélt a jövőről. Elárulta, hogy mindent megtesz azért, hogy a gyerekek továbra is jól és eredményesen tudjanak úszni, de azt nem hiszi, hogy Shane valaha is visszatér hazánkba.

"Egyelőre nem tudom megmondani, visszatér-e valaha is Shane. Én azon vagyok, hogy továbbra is ő vigye a szakmai munkát, ő foglalkozzon a kicsikkel, én pedig egy másik edzővel készülök a tokiói olimpiára. De ez nem ilyen egyszerű, egy hónapja nem érem el, nem reagál a hívásaimra, leveleimre.

Kevés esélyt látok arra, hogy újra Magyarországra jöjjön Shane"

- mondta őszintén az Iron Lady, írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.