Pikali Gerda és Rékasi Károly keresztszülők lettek

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
keresztszülő Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikali Gerda és Rékasi Károly együtt babázhatnak, ugyanis egy kicsi lány keresztszülei lettek!

„A szertartás gyönyörű és megható volt. Végig a kezünkben tartottuk a kislányt, aki nem sírt, csak mosolygott" – kezdte élménybeszámolóját Pikali Gerda, aki Rékasi Károllyal együtt keresztszülő lett. Kollégájuk, Besenczi Árpád és felesége, Nelli kérte fel őket erre a megtisztelő feladatra, amire örömmel mondtak igent.

Nagyon boldog a színészpár Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

Bízunk benne, hogy jó keresztszülők leszünk.

Story Magazinnak

Összeházasodott Liptai Claudia és Pataki Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-osszehazasodott-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvo.htmlA hírek szerint Liptai Claudia és kedvese, Pataki Ádám polgári szertartás keretén belül, szűk családi körben hivatalosan is összeházasodott. TV + Sztárok--Németh Kristóf tervezi a lánykérést: a gyermekvállaláson is gondolkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-nemeth-kristof-tervezi-a-lanykerest-a-gyermekvallalason-is-gondolkozik.htmlNémeth Kristóf kapcsolata tökéletesen működik, olyannyira, hogy már a lánykérésen gondolkodik a színész, de a közös gyerekvállalás is szóba került köztük. TV + SztárokOrigoFeczesin Róbert és Kelemen Henrietta egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-feczesin-robert-es-kelemen-henrietta-egy-par-dukai-regina-ex.htmlÚj párja van Dukai Regina exének: Feczesin Róbertre a 2014-es szépségkirálynő, Kelemen Heni személyben talált rá a boldogság. TV + Sztárok--Robbie Williams is a kigyulladt londoni szálloda vendége volthttp://www.life.hu/sztarok/20180607-robbie-williams-is-a-kigyulladt-londoni-szalloda-vendege-volt.htmlLondonban kigyulladt egy luxusszálloda, így minden vendéget ki kellett menekíteni. Kiderült, hogy Robbie Williams énekes is a hotelben tartózkodott.TV + Sztárok--Galambos Lajos lánya úgy néz ki, mint egy amerikai világsztár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-galambos-lajos-lanya-ugy-nez-ki-mint-egy-amerikai-vilagsztar-foto.htmlGalambos Lajos lánya felnőtt nővé érett, aki lefogyott és egy igazi szépség lett belőle. Képeitől leesik az állad. TV + SztárokOrigoCsonka András hipochonder: nem enged be idegeneket a lakásábahttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csonka-andras-hipochonder-nem-enged-be-idegeneket-a-lakasaba.htmlCsonka András rendszeresen invitálja meg a lakógyűlés tagjait lakásába, de nem enged be mindenkit! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.