Gáspár Győző Győzike Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike nagyon aktív a közösségi oldalain, és időről időre megosztja gondolatait köcetőivel. 

"Lehetsz szomorú. Lehetsz dühös. Gyűlölhetsz, akit csak akarsz. Hibáztass, akit csak akarsz, de soha, egyetlen pillanatra se gondold, hogy kevesebb vagy, mint valójában" - tett közzé Győző.

A 15 éves Danielle Bregolit gyűlöli a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-15-eves-danielle-bregolit-gyuloli-a-vilag-dr-phil-musoraban-tunt-fel.htmlAz Amerikában népszerű Dr. Phil műsorában tűnt fel két éve az akkor 13 éves Danielle Bregoli és édesanyja. Megbotránkoztató, közönséges személyiségét meglovagolva, ma már menedzserei vannak, és konkrét marketing épül rá. TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsa állítja, Shane Tusup tette tönkre barátságát Hosszú Katinkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-jakabos-zsuzsa-allitja-shane-tusup-tette-tonkre-baratsagat-hosszu-katinkaval.htmlMTI/Illyés TiborGilles Marini a Szex és New York-beli villantásáról beszélt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180609-gilles-marini-a-szex-es-new-yorkbeli-villantasarol-beszelt.htmlA Szex és New York mozifilm első részében Gilles Marini zuhanyzós jelenete lázba hozta a női nézőket. A film érdekessége volt az is, hogy kitakarás nélkül mutatták benne a férfi nemi szervet. A karaktert megformáló színész, Gilles Marini részt vett a Life Ballon, ahol amellett, hogy jótékonysági munkájával a HIV és AIDS fertőzött embereken segített, a Life.hu-nak interjút is adott, ahol elmesélte a villantásának kulisszatitkait. TV + SztárokOrigoCsernus Imre megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csernus-imre-megmutatta-igazi-arcat-interju.htmlDr. Csernus Imre most nem másokról, hanem saját magáról írt egy könyvet, amelyben kendőzetlenül és tabuk nélkül kitér arra is, neki "milyen hangok szólnak a fejében", valamint megismerhetővé tette igazi arcát. A Life.hu a jelenlegi életéről kérdezte a híres pszichiátert. TV + Sztárok--Meghalt Bozzay Margit, a ’60-as és ’70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje http://www.life.hu/sztarok/20180606-meghalt-bozzay-margit-a-60as-es-70es-evek-egyik-legismertebb-magyar-manokenje-modellje.htmlElhunyt Bozzay Margit, a '60-as és '70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje. A gyászhírt a Facebookon fia tette közzé, és a Femina írta meg. TV + Sztárok--Horváth Tamás és Balázs Andi A Nagy Duett győzteseihttp://www.life.hu/sztarok/20180603-horvath-tamas-es-balazs-andi-a-nagy-duett-gyoztesei-6-szeria.htmlA Nagy Duett hatodik szériáját Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte. Nézd meg az egyik döntős produkciójukat! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.