Jakabos Zsuzsa állítja, Shane Tusup tette tönkre barátságát Hosszú Katinkával

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Jakabos Zsuzsanna Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolgokat mondott az úszónő.

"Nagyon jóban voltunk, aztán mióta elkezdett úszni Shane-nel, azóta nem annyira beszélünk"
- mondta Jakabos Zsuzsa Dallos Bogi 7-kor nálam! című videosorozatában.

"Hogyha valaki feláll mellém a rajtkőre, azt én meg akarom verni. Legyen az a legjobb barátnőm, vagy a legnagyobb ellenségem. Sok edzőtárborban voltunk szobatársak, a versenyek után meg röhögtünk" - idézte fel a múltat a 29 éves olimpikon. Jakabost a Bors megkereste az interjú kapcsán, de az úszónő nem akarta azt kommentálni.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

120 milliónyi értékkel érkeztek a boltnyitóra Schobertékhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-120-millionyi-ertekkel-erkeztek-a-boltnyitora-schobert-norbiek.htmlCsütörtökön Schobert Norbiék megnyitották új üzletüket a budapesti Móricz Zsigmond körtéren. A Bors megnézte, mit viseltek a családtagok és mivel érkeztek, és kiszámolták, mi, mennyibe kerülhetett. TV + Sztárok--Viaszbaba: Élő tévéműsorban jelenti be a színésznő nevét Krencsey Hella http://www.life.hu/sztarok/20180606-viaszbaba-elo-tevemusorban-jelenti-be-a-szineszno-nevet-krencsey-hella.htmlÚgy tűnik, most már napokon belül nyilvánosságra kerül annak a magyar színésznőnek a neve, akiről exe, Krencsey Hella a Viaszbaba című könyvét írta. TV + SztárokOrigoNovodomszky Éva és férje, Salvo házassága tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novodomszky-eva-es-ferje-salvo-hazassaga-tonkrement.htmlVálik a Magyar Televízió népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva. A pár házasságának válsága nem újkeletű, már másfél éve külön élnek, csak nem beszéltek róla. TV + Sztárok--Meghalt Bozzay Margit, a ’60-as és ’70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje http://www.life.hu/sztarok/20180606-meghalt-bozzay-margit-a-60as-es-70es-evek-egyik-legismertebb-magyar-manokenje-modellje.htmlElhunyt Bozzay Margit, a '60-as és '70-es évek egyik legismertebb magyar manökenje, modellje. A gyászhírt a Facebookon fia tette közzé, és a Femina írta meg. TV + Sztárok--Horváth Tamás és Balázs Andi A Nagy Duett győzteseihttp://www.life.hu/sztarok/20180603-horvath-tamas-es-balazs-andi-a-nagy-duett-gyoztesei-6-szeria.htmlA Nagy Duett hatodik szériáját Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte. Nézd meg az egyik döntős produkciójukat! TV + SztárokOrigoCsernus Imre megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csernus-imre-megmutatta-igazi-arcat-interju.htmlDr. Csernus Imre most nem másokról, hanem saját magáról írt egy könyvet, amelyben kendőzetlenül és tabuk nélkül kitér arra is, neki "milyen hangok szólnak a fejében", valamint megismerhetővé tette igazi arcát. A Life.hu a jelenlegi életéről kérdezte a híres pszichiátert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.