Ötmilliót kell fizetnie annak, aki bármit kiszivárogtat Liptai Claudia lagzijáról

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötmilliót kell fizetnie annak, aki bármilyen információt kiszivárogtat Liptai Claudia műsorvezető és Pataki Ádám cukrász lagzijáról. 

Az esküvőszervező cég hétpecsétes titokként őrzi szinte az utolsó pillanatig az információt, hogy pontosan hol lesz a buli. Még a meghívottakat is az utolsó pillanatban értesítik a helyszínről, így véletlenül sem szivároghat ki semmi a nagy napról - írja a Bors. A lap úgy tudja, ez azért is fontos, mert Liptai egy számára igen előnyös exkluzív szerződést kötött az egyik hetilappal, amely a jövő héten nyolcoldalnyi felületet biztosít a celebektől hemzsegő buli képes bemutatására.

A napilap artról is ír, hogy azokkal, akik dolgoznak a lakodalmon - esküvői fotós, hang- és fénytechnikus - , titoktartási szerződést írattak alá, ötmillió forint értékben.

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.