Katalin hercegné Vilmos herceg sírás Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarolta hercegnő egy hivatalos eseményen sírta el magát. Most kiderült, mi volt az oka riadalmának.

A brit királyi család nemrég egy légiparédén vett részt, ahol az erkélyről nézték a felettük elhúzó repülőket. Az eseményen szinte mindenki jelen volt, Harry herceg és felesége, Meghan Markle is, valamint Katalin hercegnéék is a kis Saroltával és Györggyel.

A gyerekek egy darabig békésen nézegettek egy prospektust, majd egyszer csak a kislány váratlanul elsírta magát. Édesanyjának kellett a karjaiba venni, hogy egy kicsit megnyugodjon. A Mirror szerint a repülőgépek zaja riasztotta meg a gyermeket.

Sarolta hercegnő elpityeredett Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Ámulva nézik a repülőgépeket Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

Cseke Katinka: "Én nem vagyok szingli"http://www.life.hu/sztarok/20180610-cseke-katinka-nem-tartja-magat-szinglinek.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea Műsorában, a Micsoda Nők!-ben tisztázta, hogy mi is az ő státusza jelenleg.TV + SztárokOrigoA szexi időjóst élő adásban billentették fenékbe férfi kollégái: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-a-szexi-idojost-elo-adasban-billentettek-fenekbe-ferfi-kollegai-video.htmlMexikó egyik legszexibb időjósa, Yanet Garcia élő adásban pucsított be, majd kollégái jól fenékbe is billentették a hölgyet. TV + SztárokOrigoKitört a botrány Baukó Éva és Ábrahám Róbert vlogger között: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180610-kitort-a-botrany-bauko-eva-es-abraham-robert-vlogger-kozott-video.htmlÚjabb botrányba keveredett Baukó Éva: származása miatt szólt be egy ismert magyar vloggernek. TV + Sztárok--Az Instagramon bölcselkedik Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-instagramon-bolcselkedik-gaspar-gyozo-gyozike.htmlGyőzike nagyon aktív a közösségi oldalain, és időről időre megosztja gondolatait köcetőivel. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDér Heni egy szál arany bugyiban koncertezik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-der-heni-egy-szal-arany-bugyiban-koncertezik-foto.htmlDér Heni alaposan kigyúrta magát és ezt szívesen meg is mutatja rajongóinak. TV + Sztárok--Kasza Tibi megnyert egy vegasi pókerversenythttp://www.life.hu/sztarok/20180608-kasza-tibi-megnyert-egy-vegasi-pokerversenyt-kaszino.htmlKasza Tibi kifosztott egy Las Vegas-i kaszinót: megnyert ugyanis egy pókerversenyt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.