Megszólalt David Beckham állítólagos szeretőjének apja

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
David Beckham válás szerető Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja röppent fel a hír, miszerint válófélben van a Beckham házaspár. Az ok pedig az, hogy David megcsalta feleségét. Most megszólalt az állítólagos szerető apja.

Néhány éve bombaként robbant a hír, miszerint David Beckham megcsalta a feleségét. Bár akkor Victoria megbocsátott, lehet, hogy még egy hűtlenséget már nem tud elviselni a kapcsolatuk.

Pár napja kapott szárnyra a hír, miszerint Davidnek újra szeretője van és a házaspár emiatt 19 év után elválik egymástól.

Válságban lenne David és Victoria házassága? Forrás: AFP/Gareth Fuller

A The Sunnak most sikerült utolérnie az állítólag szerető apját, aki szűkszavúan, de igen mérgesen nyilatkozott a lapnak és tagadta a vádakat.

Ez nevetséges. El sem tudom képzelni, ki kezdte el ezt híresztelni. A lányom soha életében nem találkozott Beckhammel. Ennyit erről a történetről. Ő egy nagyon csinos, vonzó nő, akiről most álhírt gyártottak. A magánéletéről csak annyit, hogy nagyon boldog a barátjával."

A férfi még annyit hozzátett, hogy David valóban ellátogatott lánya munkahelyére, de ők ketten még csak nem is beszéltek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.