Szakértő elemezte Victoria és David Beckham gesztusait

gesztus David Beckham házasság válás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David és Victoria Beckham közösen jelent meg egy rendezvényen azután, hogy válásukról kezdtek el pletykálni. Egy szakember most kielemezte a pár gesztusait.

Minden szempár David és Victoria Beckhamre szegeződött első közös hivatalos megjelenésükön azután, hogy elkezdték azt pletykálni, hogy 19 év után válnak. Az ok állítólag nem más, mint hűtlenség: a focista újra megcsalta feleségét. Az üggyel kapcsolatban nemrég még a feltélezetett szerető édesapja is megszólalt.

A pár mosolyogva érkezett a vacsorára, és a Mirror a róluk készült fotók alapján felkért egy szakértőt, hogy elemezze ki a gesztusaikat.

Bár David tekintetéből nehéz volt olvasni, mivel az eseményre napszemüvegben érkezett, a mozdulatai arról árulkodtak, hogy alapvetően optimista és nyugodt. Viselkedése természetesnek tűnt, válla és tartása sem sugallt feszültséget, nem volt túl merev, kezeit sem szorított ökölbe. Szája gyakran mosolyra görbült, ugyanakkor néha úgy tűnt, mintha valamit szeretne elrejteni mások előtt" – árulta el a szakember.

Victoria és David Beckham egy asztalhoz ültek Forrás: Getty Images/2018 Stuart Wilson/BFC/Stuart Wilson/Bfc

A pár egyébként külön érkezett az eseményre, de ott egyáltalán nem viselkedtek úgy, mintha válságban lenne a házasságuk, sőt, gyakran egymásra mosolyogtak és Victoria többször is megérintette a férjét.

Egy barát szerint maga a feleség is nevetségesnek tartja a vádakat és próbálja humorral kezelni az egész ügyet, amit csak a sajtó fújt fel szerinte.

Ezt a tulajdonságot örökölte Harry herceg az édesanyjától, Diana hercegnétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-ezt-a-tulajdonsagot-orokolte-harry-herceg-az-edesanyjatol-diana-hercegnetol.htmlVégre kiderült, milyen nagy ajándékot kapott Harry herceg az édesanyjától: Elton John kotyogta ki. TV + Sztárok--Csobot Adél fürdőruhában mutatta meg, milyen nagy már a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-milyen-nagy-mar-a-pocakja.htmlFürdőruhában, egy balatoni vitorláson mutatta meg Csobot Adél, hogy mekkorát nőt a pocakjában második kisfia.TV + Sztárok--Így örül a nyárnak: aligbugyiban terpesztett Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-igy-orul-a-nyarnak-aligbugyiban-terpesztett-zimany-linda.htmlSzexi bikinis fotót posztolt az Instagramra Zimány Linda: megmutatta, mennyire örül a nyárnak. TV + Sztárok--Kiderült: itt tartotta álomesküvőjét Liptai Claudia és Pataki Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-kiderult-itt-tartotta-alomeskuvojet-liptai-claudia-es-pataki-adam.htmlA hétvégén férjhez ment Liptai Claudia. Az esküvő részleteit teljes titokban tartották, ügyeltek arra, hogy semmi se szivárogjon ki. A Blikk azonban mégis megtudta, hogy hol volt a lakodalom és azt is, milyen volt az díszítés. TV + SztárokOrigoMegnősült a Séfek séfe nyertese, Tatai Róbert: videó az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-megnosult-a-sefek-sefe-nyertese-tatai-robert.htmlA hétvégén kimondta a boldogító igent a TV2-n futó Séfek séfe győztese, a felvidéki Tatai Róbert - írja az NLCafe. TV + Sztárok--Az alattvalók előtt sírta el magát Sarolta hercegnő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-az-alattvalok-elott-sirta-el-magat-sarolta-hercegno-foto.htmlSarolta hercegnő egy hivatalos eseményen sírta el magát. Most kiderült, mi volt az oka riadalmának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.