György herceg játékfegyverrel játszott: kiakadtak a kommentelők

Forrás: AFP/Richard Pohle -
kommentelők György herceg játékfegyver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György herceg valószínűleg nem is tudja, hogy egyetlen fotójával felháborodási hullámot szült. A napsütésben játszott egy játékfegyverrel, ez akasztotta ki az embereket.

Lefotózták György herceget, ahogy a napsütésben játszik a fűben egy jótékonysági lovaspóló-mérkőzésen. Ezzel még nem is lett volna semmi baj, csakhogy egy fegyverrel szórakozott, természetesen játékpisztollyal. A fotók villámtempóban járták be az internetet, és természetesen mindenkinek volt véleménye. Sokaknak egyáltalán nem tetszik, hogy mai erőszakos világban fegyvert adnak egy gyermek kezébe még akkor sem, ha az csak játék. Az emberek a Twitteren mondták el véleményüket.

György herceg játékpisztollyal játszott: felháborodtak az emberek Forrás: AFP/Richard Pohle

"Ez nagyon nincs rendben" - írta egy kommentelő, és sokan egyetértettek vele. „Ez nem egy vicc. Sok ember azért veszíti el életét, mert gyermekeik úgy gondolták, játékpisztollyal játszanak, és igazi fegyver volt" – olvasható egy másik hozzászólás. „Ez volt az egyetlen kiábrándító dolog a pólós mérkőzésről készült fotókon. Én igazán nem értem a játékfegyvereket. Miért kell olyannal játszani, amit soha nem szabadta használni?" - írta egy harmadik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.