Így házasodott össze Sydney van den Bosch Egerszegi Tamással

modell házasság Egerszegi Tamás focista menyasszony Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimondta a boldogító igent Egerszegi Tamás focista és modell kedvese, Sydney van den Bosch. A menyasszony csodásan festett fehér ruhájában. 

Nem titok, hogy tökéletes alakja van a Sydney van den Bosch-nak, aki a napokban kötötte össze életét focista kedvesével, Egerszegi Tamással. Esküvőjére is olyan ruhát választott, amely tökéletesen passzol idomaira.

A Miss Earth 2014 győztese barna hajkoronáját kiengedve viselte a nagy napon. Tökéletesen boldognak látszott koszorúslányai gyűrűjében.

Sydney van den Bosch a koszorúslányok körében Forrás: Instagram/vandenboschanita
Palvin Barbara cicit villantott elképesztően szexi fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-palvin-barbara-cicit-villantott-elkepesztoen-szexi-fotojan.htmlPalvin Barbi a világ egyik legkeresettebb modellje, közösségi oldalának 8 milliós követőtáborát pedig most egy igencsak szexi fotóval örvendeztette meg. TV + Sztárok--Vince Vaughn-t ittas vezetésen kapták a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-vince-vaughnt-ittas-vezetesen-kaptak-a-rendorok.htmlFeltehetően alkoholt fogyasztott, mielőtt autóba ült az amerikai színész, Vince Vaughn. Elkapták a rendőrök. TV + SztárokOrigoMeghan Markle szeplőit tetováltatják magukra az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-meghan-markle-szeploit-tetovaltatjak-magukra-az-emberek.htmlMeghan Markle megjelenését másolják az emberek: arcukat tetováltatják a hercegné miatt. TV + Sztárok--Kiderül, mit tartogat még a nézők számára az Egynyári kaland 3. évadahttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20180611-egynyari-kaland-harmadik-evad.htmlÚjra itt a nyár, a bulizás, az önfeledt kikapcsolódás időszaka. Az Egynyári kaland hőseinek azonban ezúttal nem a balatoni lazulás a nyári szüneti program, hanem mindegyikőjük megpróbál boldogulni, a saját lábára állni, mégpedig Budapesten. A sorozat már javában látható a Duna televízió műsorán szombatonként 19:30-kor. Az első három részből már körvonalazódott, hogy ki mivel fogja tölteni a nyarat. HirdetésVisszavonul Madaras Norbert és Varga Dániel http://www.life.hu/sztarok/20180611-visszavonul-madaras-norbert-es-varga-daniel.htmlA kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Madaras Norbert és az egyszeres ötkarikás győztes Varga Dániel bejelentette visszavonulását.TV + Sztárok--Eltemették Aviciithttp://www.life.hu/sztarok/20180611-eltemettek-aviciit-stockholm.htmlVasárnap a stockholmi Skogskyrkogardenben örök nyugalomra helyezték a tragikusan fiatalon elhunyt Aviciit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.