Keresztelőn villantott a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlath

Forrás: MICHAEL CAMPANELLA/WireImage/2017 Getty Images/Michael Campanella -
svéd királyi család szoknya keresztelő kínos villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen pillanatokat élt át a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlath: egy keresztelőn csúszott le róla a szoknya.

Hétvégén tartották a Magdolna svéd hercegnő harmadik gyermekének, Adrienne-nek a keresztelőjét, amelyen az egész királyi család részt vett. Az esemény egészen addig zavartalanul zajlott, amíg meg nem érkezett a királyné unokaöccsének, Patrick Sommerlath-nak a felesége, Maline.

A nő egy zöld szettet viselt és a trükkös szabásnak köszönhetően séta közben egyszer csak lecsúszott róla a szoknya. A vendégek igazi úriemberek voltak, a férfiak gyorsan odaszaladtak mögé, hogy a lehető legkevesebbet lássák a lesifotósok, de azért a villantást így sem sikerült elkerülni, készült néhány igen kínos fotó, amiket a Mirror oldalán, ide kattintva nézhetsz meg!

Maline és Patrick Sommerlath családjával Forrás: MICHAEL CAMPANELLA/WireImage/2017 Getty Images/Michael Campanella

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.