Pereskednek egymással a Fiesta együttes tagjai

Forrás: koncertiroda.hu -
vita Fiesta Knapik Tamás együttes Csordás Tibor per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években olyannyira megromlott a viszony a Fiesta két tagja, Knapik Tamás és Csordás Tibor között, hogy be is perelték egymást.

Jó ideje nem dolgozik már együtt Knapik Tamás és Csordás Tibor. A Fiesta két tagja között pár éve kezdett kibontakozni a konfliktus, különváltak és ma mindketten az együttes nevét használva lépnek fel országszerte. A felek most pereskednek egymással.

Bár nem szeretnék Tibire rosszat mondani, de egyértelműen az ő hibájából történt. Ő egy rock and roll zenekart akart. Igazából ellehetetlenítette a közös munkát, sokszor jelent meg olyan állapotban a fellépéseken, ahogy nem lett volna szabad. Csinált egy rock and roll lemezt... Most Fiesta néven énekel, mást nem tud csinálni, mint a dalaimat énekli. A Fiesta név használatának joga az enyém. Mi vagyunk a Fiesta, de Tibi is használja ezt a nevet... Emiatt elindult egy per ellene" – magyarázta a TV2 műsorában Knapik Tamás.

A zenész azt is elárulta, pontosan mely tényezők járultak hozzá ahhoz, hogy végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.

7-8 évvel ezelőtt én többször felhívtam a figyelmét, hogy ebben a dologból élünk meg, legyen olyan kedves megadni a tiszteletet, hogy olyan állapotban jelenjen meg a közönség előtt, ami nem visszás... Illetve a hobbizenekarát próbálta előtérbe tolni. Ő úgy gondolta, hogy eljön addig a bulijainkra, míg a rock and roll karrierje nem indul el. Nem akarta ő ezeket a dalokat énekelni már, de kiderült, hogy amazokból nem fog megélni. Utána fogta és egyedül elkezdte... Én próbáltam vele békülni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.