Berki Krisztián még idén szeretné elvenni Mazsit

esküvő Katona Renáta házasság Mazsi nyaralás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Montenegróban nyaralt Berki Krisztián és kedvese, Katona Renáta. Lánykérés az utazás alatt nem történt, de elárulta, mikorra tervezik az esküvőt.

"Valószínű, hogy idén összeházasodunk" - mondta a Fem3 Café műsorában Berki Krisztián, aki párjával, Katona Renátával Montenegróban volt nyaralni.

Az utazás alatt nem kérte meg Mazsi kezét, sőt leszögezte, hogy a lánykérést és az esküvőt sem szeretnék majd nyilvánosságra hozni. Katona Renáta elmondta, hogy az első találkozásuk leginkább villámcsapáshoz volt hasonló, kapcsolatuk pedig azóta is ugyanolyan intenzitással tart.

Növényi Norbert pszichológus segítségét kérte, fel kell dolgoznia, ami történthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-novenyi-norbert-pszichologus-segitseget-kerte-fel-kell-dolgoznia-ami-tortent.htmlAdócsalás és magánokirat-hamisítás miatt első fokon három és név hónap börtönre ítélte a bíróság Növényi Norbertet. Az ítélet ugyan nem jogerős, ám az utóbbi évek megpróbáltatásai miatt pszichológus segítségét kérte az olimpikon. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella nem bírta abbahagyni a nevetést kvízműsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-jakupcsek-gabriella-nem-birta-abbahagyni-a-nevetest-kvizmusoraban.htmlSoha nem tud már szabadulni Jakupcsek Gabriella vicces bakijától, amikor is Multimilliomos most vagy soha című kvízműsorban elnevette a kérdést, amely az volt, hol találhatóak a punák. TV + SztárokOrigoÁgyból posztolt feleségével Horváth Tamás: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-agybol-posztolt-felesegevel-horvath-tamas-foto.htmlHorváth Tamás intim fotót osztott meg a közösségi oldalán: felesége ölelésében, az ágyban fekve látható. TV + Sztárok--Fiesta-botrány: Knapik Tamás állítja, Csordás Tibi miatt ivotthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-fiesta-botrany-knapik-tamas-allitja-csordas-tibi-miatt-ivott.htmlAz egykor nagysikerű Fiesta zenekar tagjai évek óta harcban állnak egymással, Knapik Tamás pert is indított Csordás Tibor ellen, hiszen állítása szerint jogtalanul használja a zenekar nevét. A zenész elárulta, Tibi életmódját akkoriban sem lehetett bírni, még ő is piált miatta. TV + SztárokOrigoRose McGowen 10 év börtönt is kaphat drogbirtoklás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-rose-mcgowen-10-ev-bortont-is-kaphat-drogbirtoklas-miatt-birosag.htmlRose McGowen nehéz helyzetbe került: drogbirtoklásért akár 10 év börtönbüntetést is kaphat. TV + Sztárok--Varga Iza csodálatosan néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-varga-iza-csodalatosan-nez-ki-foto.htmlVarga Izától nagyon távol áll a magamutogatás, de a sugárzó szépsége és csodálatos alakja az egyszerű, visszafogott fotókon is látszik. A rajongók is észreveszik! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.