Hosszú Katinkát mintha kicserélték volna: csupa kedvesség

úszás kedves válás Hosszú Katinka stílus Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinkát mintha kicserélték volna: mióta eldöntötték, hogy külön utakon folytatják tovább Shane Tusuppal, sokkal kedvesebb úszótársaival, mint korábban.

Magánéleti válsága után újra versenyez Hosszú Katinka, akit a sporttársak elmondása szerint mintha kicseréltek volna. Az úszónő állítólag csupa mosoly és kedvesség volt, amikor összefutott a többiekkel.

Meglepett minket, milyen aranyos. Bár a decemberi rövid pályás Eb-n is kedves volt, ahová szintén Shane nélkül érkezett. Nyoma sem volt már a tőle megszokott szükségtelen sztárallűröknek, öncélú mutogatásnak, arrogáns viselkedésnek. De tudtuk, az nem ő, csak Tusup a kimagasló eredmények mellett ezt is kiváltotta belőle. A társak sem neheztelnek rá, sőt örülnek, hogy visszakapták a barátnőjüket" – nyilatkozta a Borsnak egy edző, aki szakmailag is elismerően szólt Katinkáról. „Óriási nyomás van Katinkán, hiszen nemcsak szakmai, hanem magánéleti krízisen is átmegy. Emellett pedig irányítja a céget is. Hazarepül, hogy szülői értekezletet tartson, majd rohan tovább versenyezni, közben pedig edző nélkül tréningezik minden áldott nap. Erre csak a legnagyobb klasszisok képesek."

15 sztár, aki a hasonlít Disney-mesék főhőseire http://www.life.hu/sztarok/20180612-15-sztar-aki-a-hasonlit-disney-mesek-fohoseire.htmlNem kellene sokat gondolkozni azon, hogy mely sztárok játsszák el az alábbi Disney-figurák karakterét egy élőszereplős moziban, hisz a hozzájuk párosított világsztárok a kiköpött másaik! TV + SztárokOrigoVasvári Vivien arcára alig lehetett ráismerni a kibeszélőshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-vasvari-vivien-arcara-alig-lehetett-raismerni-a-kibeszeloshowban.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői hétfőn egy kibeszélőshow-ban mondták el egymásról véleményüket, ám nemcsak a vitákra kaphatták fel a fejüket a nézők, hanem arra is, hogy Vasvári Vivien külseje igencsak megváltozott. TV + Sztárok--Varga Iza csodálatosan néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-varga-iza-csodalatosan-nez-ki-foto.htmlVarga Izától nagyon távol áll a magamutogatás, de a sugárzó szépsége és csodálatos alakja az egyszerű, visszafogott fotókon is látszik. A rajongók is észreveszik! TV + Sztárok--Fiesta-botrány: Knapik Tamás állítja, Csordás Tibi miatt ivotthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-fiesta-botrany-knapik-tamas-allitja-csordas-tibi-miatt-ivott.htmlAz egykor nagysikerű Fiesta zenekar tagjai évek óta harcban állnak egymással, Knapik Tamás pert is indított Csordás Tibor ellen, hiszen állítása szerint jogtalanul használja a zenekar nevét. A zenész elárulta, Tibi életmódját akkoriban sem lehetett bírni, még ő is piált miatta. TV + SztárokOrigoÁgyból posztolt feleségével Horváth Tamás: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-agybol-posztolt-felesegevel-horvath-tamas-foto.htmlHorváth Tamás intim fotót osztott meg a közösségi oldalán: felesége ölelésében, az ágyban fekve látható. TV + Sztárok--ViaszBaba: feltörték a könyv Facebook-oldalát, mindent töröltek a színésznőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-viaszbaba-feltortek-a-konyv-facebook-oldalat-mindent-toroltek-a-szinesznorol.htmlKrencsey Hella Facebook-oldalán közölte, hogy újabb online "támadás" érte: feltörték az oldalát és töröltek mindent, ami a színésznővel kapcsolatos. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.