Csősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább ingatlanuk

Fotó: Mudra László - Origo -
kibeszélőshow ingatlan pénz vagyon Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplő egy kisbeszélőshowban mesélte magánéletükről és egymás közötti vitáikat is próbálták rendezni. Csősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább házuk, valamint azt is, hogy hány autójuk van. 

Abban a kibeszélőshowban, melyben a Feleségek luxuskivitelben szereplő próbálták rendezni vitáikat, nemcsak arra derült fény, hogy ki kire haragszik, hanem arra is, hogy vajon mennyit érhet Csősz Boglárka és török férjének legdrágább háza és hány autójuk van.

"Van egy jópár ingatlan, és különböző helyeken a világban" - felelte Csősz Boglárka a kibeszélőshowban Kovács Áron kérdésére. Az is kiderült, hogy nagyjából 20 ingatlanról van szó.

"Szerintem a legdrágább az 50 millió euró körül van" - mondta a luxusfeleség, majd azt is elárulta, hogy 10 autójuk van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.