Liptai Claudiát kikezdték a kommentelők esküvői videója miatt

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
esküvő komment videó Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia legnagyobb boldogságát, vagyis az esküvőjét a Story Magazinon keresztül mutatta meg a rajongóknak, a polgári szertartásról készült felvételt is megosztották a közösségi oldalon, de néhány kommentelőnek savanyú a szőlő, és kikezdték a műsorvezetőt. 

Liptai Claudia esküvőjét a Story Magazin követte végig, nem csak a szombati lagziról készültek exkluzív felvételek, hanem az előtte megtartott szűk körű polgári szertartásról is. Videó is készült az utóbbi eseményről, melyet nem minden kommentelő fogadott kitörő örömmel. A lap a Facebook-oldalán tette közzé a felvételt, ami alatt több negatív hozzászólás is olvasható. Claudia alakját és az esküvő körüli felhajtást is kritizálták.

Liptai Claudia esküvői videója alá záporoztak a negatív kommentek Fotó: Csudai Sándor - Origo
  • „Dől a lóvé. Még a vécére is elkísérték, nagyon csámpás bevonulás volt!"
  • „Nagy a kuffer"
  • „Pár ember jelenlétében... de azért a netre feltették a videót..."
  • „Nem ártana egy kis koplalás"
  • „Nevetséges az egész... Tiszta idétlen ez a nő, az a ruha... szörnyű"
  • „Mikor lesz már vége ennek a felhajtásnak?"
  • „Ez a nő hatalmas. Szó szerint"
  • „Mint egy bazári majom a Liptai. Hogy teheti magát ennyire nevetségessé egy felnőtt épeszű ember?"
Sztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-sztarok-akik-szuzessegi-gyurut-hordtak-hilary-duff-es-miley-cyrus-is-viselte.htmlEgy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről. TV + SztárokOrigoKormos Anett pikáns témákkal készül az utolsó Comey Clubbrahttp://www.life.hu/sztarok/20180614-kormos-anett-pikans-temakkal-keszul-az-utolso-comey-clubbra.htmlKormos Anett önálló estjében a megszokott szókimondásával várja a nézőket a tévé elé. Az állandó családi anekdoták mellett azonban a főszerepet a pikáns témák, például az életkorral lankadó, vagy éppen túlbuzgó szexuális kedv, valamint a G-pont felkutatása kapják. TV + Sztárok--Lajsz András és Székhelyi József nyilatkoztak Paudits Bélárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-lajsz-andras-es-szekhelyi-jozsef-nyilatkoztak-paudits-belarol.htmlPaudits Béla távozott az élők sorából, ezt a tragédiát két nagyon jó barátja, Lajsz András és Székhelyi József nehezen tudják feldolgozni. A Mokkában nyilatkoztak a színművészről. TV + Sztárok--Ilyen nőre vágyik Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ilyen-nore-vagyik-hajdu-peter.htmlHamarosan elkezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válópere, a műsorvezetőnek most nincs komoly kapcsolata, azt azonban elárulta, hogy milyen nőre vágyik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoŐk lesznek az új országos kereskedelmi rádió műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ok-lesznek-az-uj-orszagos-kereskedelmi-radio-musorvezetoi-retro-radio.htmlJúnius 15-én indul az új országos lefedettségű kereskedelmi rádió, a Retro Rádió. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra több lábon áll: nincs benne egzisztenciális félelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ordog-nora-tobb-labon-all-nincs-benne-egzisztencialis-felelem.htmlÖrdög Nóra ki sem látszik a munkából, de ő így érzi jól magát. Imádja a műsorvezetést, ám tudja, hogy nincs garancia arra, hogy mindig őt hívják majd, ezért áll több lábon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.