Voksán Virág szerint az anyaság nem a külsőn múlik

anyaság terhesség dj sztereotípia Voksán Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben jelentette be Voksán Virág, hogy édesanya lesz, azt mondja: szeretné megmutatni, hogy a külseje és a róla kialakult vélemények ellenére, igenis helyt tud állni anyaként is. 

Még csak néhány napja jelentette be Voksán Virág, hogy gyeremeket vár, sokan máris furcsállják, nem tudják elképzelni a szexi dj-t édesanya szerepben tündököl.

A Mokkában Istenes László is elmondta, furcsa kimondani, hogy Voksán Virág anyuka lesz.

"Azért is furcsa szerintem az embereknek, mert a média is mindig próbált engem úgy beállítani, hogy ő a dögös dj, akit sose tudunk elképzelni majd anyaszerepben, mert máshogy néz ki. Valljuk be, hogy a sztereotípiák erősen dolgoztak mindig. Szeretném eloszlatni ezeket a kétségeket, mert kivételek igenis vannak és nem a külsőn múlik vagy az ember hivatásán, hogy milyen anya lesz" - mondta a Mokkában Voksán Virág.

Önkívületi állapotban vetkőzött meztelenre egy nő egy kőbányai buszmegállóban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180613-onkivuleti-allapotban-vetkozott-meztelenre-egy-no-egy-kobanyai-buszmegalloban-18.htmlBódult állapotban vizelt maga alá, majd megszabadult ruháitól egy asszony egy kőbányai buszmegállóban. TV + SztárokOrigoPintér Tibor megcsalta feleségét, elárulta, mikorhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-pinter-tibor-megcsalta-feleseget-elarulta-mikor.htmlNemrégiben vallott arról Pintér Tibor, hogy korábban beleszeretett egyik növendékébe. Azt is elárulta, hogy ekkor még házas volt. TV + SztárokMegdöbbentette az internet népét a 13 éves kislány produkciója: tehetségkutatóban indulthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-megdobbentette-az-internetet-a-13-eves-kislany-produkcioja.htmlAlig mert megszólalni a 13 éves Courtney Hadwin, amikor az America's Got Talent színpadára lépett, ám amikor elkezdte énekelni a Hard to Handle című számot, a közönség lélegzete is elállt. TV + Sztárok--Béres Alexandra megmutatta szexi fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-beres-alexandra-megmutatta-szexi-feneket.htmlNem tudni, mire készül Béres Alexandra, mindenesetre az biztos, hogy rajongóit igencsak meglepte a közösségi oldalára feltöltött fotójával. TV + SztárokOrigoOtthagyja a gitáros a 30 Seconds To Mars zenekarthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-otthagyja-a-gitaros-a-30-seconds-to-mars-zenekart.htmlTizenöt éve zenél a 30 Seconds To Mars zenekarban Tomi Millicevic gitáros, aki most úgy döntött, otthagyja a zenekart. TV + Sztárok--Fegyveres támadó lepte meg a Viszkist egy ékszerboltbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-fegyveres-tamado-lepte-meg-a-viszkist-egy-ekszerboltban.htmlEgy Andrássy úti ékszerüzletben lepte meg két fegyveres támadó a Ambrus Attilát. Az akciót egy reklámfilm miatt szervezték meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.