Aradszky László özvegye megtiltaná, hogy más énekelje férje dalait

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László halál házasság özvegy dal éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtiltaná Aradszky László özvegye, Éva asszony, hogy férje dalait más előadók énekeljék. Úgy látja, hogy a dalokat kizárólag férje tudta úgy előadni, ahogyan azt kell, egy alkalommal szeretne csak kivételt tenni. 

Aradszky László özvegye, Éva asszony nemrégiben hallotta, ahogyan férje egyik dalát más énekli, ám egyáltalán nem tetszett neki. Úgy érzi, hogy mások nem tudják úgy előadni ezeket a dalokat, ahogyan azt kell.

"Már a halála után eldöntöttem, hogy nem szeretném, hogy más előadók lépjenek fel a dalaival. Képtelenség úgy elénekelni a számait, ahogy Laci tette, azzal a stílussal, énekhanggal és életvidámsággal. Hallottam azóta, hogy koncerten énekeltek tőle számokat, volt amit a saját fülemmel hallottam, de szavakkal nem tudom leírni, mit éreztem akkor. Semmi köze nem volt ahhoz, amit Laci vitt véghez a színpadon hat évtizeden keresztül. Jogi értelemben tehetetlenek vagyunk, de továbbra sem örülök ezeknek az előadásoknak" - mondta a Borsnak Éva asszony, aki feladatának tartja, hogy férje életművét gondozza.

Aradszky László életművét felesége gondozza majd Forrás: MTI/Zih Zsolt

Elárulta azt is, hogy egyetlen esetben tett csupán kivételt. "Marci unokám fogja elénekelni az Isten veled, édes Piroskámat és a Nem csak a húszéveseké a világot szeptemberben a Szenes Iván-emlékkoncerten. Szenes Andrea keresett meg minket, és úgy gondolom, ha valaki, akkor Marci hűen vissza tudja adni a szeretett nagyapját a színpadon. Rendkívül tehetséges énekes és színész, Gór Nagy Mária szerint igazi őstehetség, jelenleg a színi tanodájának a növendéke" - mondta a lapnak az özvegy.

Emily Ratajkowski fürdőruhában mutatta meg fenekét hátulról: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-emily-ratajkowski-furdoruhaban-mutatta-meg-feneket-hatulrol-foto.htmlEmily Ratajkowski nem vetkőzött ki önmagából, ismét megmutatta, mennyire szexi. Természetesen egy dögös fürdőruhában, hátulról. TV + SztárokOrigoVisszaéltek Kudlik Júlia nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-visszaeltek-kudlik-julia-nevevel-facebook.htmlVisszaéltek Kudlik Júlia nevével: ellopták a személyiségét, álprofilt készítettek róla a Facebookon. TV + SztárokOrigoCourteney Cox, a Jóbarátok sztárja 54 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20180615-courteney-cox-a-jobaratok-sztarja-54-eves.htmlMilliók rajongtak világszerte a Jóbarátok című sorozatért, amelyet Magyarországon is vetítettek. A sorozat Monicája, Courteney Cox pénteken ünnepli 54. születésnapját. TV + Sztárok--Elárulta, mikor szeretne gyermeket Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-elarulta-mikor-szeretne-gyermeket-kiraly-linda.htmlKirály Linda munkájáról, gyermekkoráról beszélt Joshi Bharat műsorában, és azt is elárulta, hogy mikor szeretne gyermeket. TV + SztárokOrigoCicciolina csalási ügybe keveredett: zárolták életjáradékáthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-cicciolina-csalasi-ugybe-keveredett-zaroltak-eletjaradekat.htmlCicciolina az egykori parlamenti képviselőknek járó életjáradékát zárolták egy ingatlannal kapcsolatos adóssági ügy miatt. Staller Ilona azonban azt állítja, ő nem tartozik semmivel. TV + Sztárok--Kylie Minogue még Vilmos herceget is levette a lábáról: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kylie-minogue-meg-vilmos-herceget-is-levette-a-labarol-foto.htmlKylie Minogue és Vilmos herceg a Buckingham-palotában találkozott egymással. Az eseményről fotók is készültek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.