Bódi Sylvi tangás fürdőruhában csutakolja az elefántot: fotó

Bódi Sylvi elefánt tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi szörfös munkája miatt folyamatosan járja a világot. Jelenleg Nepálban tartózkodik, ahonnan számtalan fotót mutatott már követőinek. Egy kép mellett azonban nem tudunk szó nélkül elmenni.

Bódi Sylvi még elefántcsutakolás közben is írtó dögös:

tangás fürfőruhában, csupítva takarítja a hatalmas állatott.

A nepáli utazásom fénypontja a Chitwan Nemzeti Parkban tett látogatás volt. Minden pillanatát imádtam ennek a két napnak! - írta fotója alá az egykori playmate. (a szexi fotóért lapozz bele a képbe)

Kapócs Zsóka kisfiával közös fotót posztolt, egyelőre csak a lábát mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kapocs-zsoka-kisfiaval-kozos-fotot-posztolt.htmlA közelmúltban adott életet kisfiának Kapócs Zsóka, aki hosszú és kitartó küzdelem után végre édesanya lehet. Mióta a pici megszületett az egykori szépségkirálynő teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, csak a babázásnak él. Kisifiát is rejtegette eddig...TV + SztárokOrigoÖngyilkos lett Baukó Éva mecénása: nem bírta tovább a gondokathttp://www.life.hu/sztarok/20180615-ongyilkos-lett-bauko-eva-mecenasa-nem-birta-tovabb-a-gondokat.htmlAmikor Baukó Éva kikerült a Való Világ luxusbörtönéből, ivott és gyógyszereket szedett. Kedélyállapota meglehetősen viharos volt, sokakat bántott maga körül. Volt egy férfi azonban, aki fülig beleszeretett a vadóc nőbe, otthont és pénzt adott neki. H. Tamás a közelmúltban öngyilkos lett.TV + SztárokKállay-Saunders András kifakadt a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-kallaysaunders-andras-enekes-kifakadt-a-facebookon.html--Szilágyi Liliána nem csak tehetséges úszó, vadítóan szexi nő ishttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szilagyi-liliana-nem-csak-tehetseges-uszo-vaditoan-szexi-no-is.htmlA rendkívül tehetséges úszónő, Szilágyi Liliána nemcsak a medencéből oszt meg bejegyzéseket közösségi oldalának követőivel, hanem olykor azt is megmutatja, milyen az élete a medencén kívül. TV + SztárokOrigoÍgy él most Südi Iringóhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-igy-el-most-sudi-iringo-tanc.htmlSüdi Iringót az utóbbi években nagyon ritkán láthattuk a tévében: jelenleg saját tánciskoláit és ruhaipari cégét irányítja párjával. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát gondterhelt arccal fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-hosszu-katinkat-gondterhelt-arccal-fotoztak-shane-tusup.htmlHosszú Katinkáról a reptéren készültek olyan fotók, amelyeken szomorkás arccal látható. Valószínűleg nagyon megviseli a válás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.