Cicciolina csalási ügybe keveredett: zárolták életjáradékát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Staller Ilona életjáradék csalás Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina az egykori parlamenti képviselőknek járó életjáradékát zárolták egy ingatlannal kapcsolatos adóssági ügy miatt. Staller Ilona azonban azt állítja, ő nem tartozik semmivel.

Cicciolina tarthatatlan helyzetbe került, ugyanis zárolták több százezer forintos egykori parlamenti képviselőknek járó életjáradékát. Az olasz sajtóban megjelent információk szerint azért, mert a felnőttfilmes tulajdonosa egy luxusapartmannak, amelynek kapcsán egyes források szerint közel 70 ezer eurót (22,5 millió forintot) kérnek számon rajta. Egy az üggyel kapcsolatos per eredményeként vonták meg tőle nyugdíját.

Zárolták Cicciolina életjáradékát "Fotó: Polyák Attila - Origo "

A Blikk szerint Cicciolina a bíróság előtt azt vallotta, hogy csalás áldozata lett, szerinte a ház ügyintézője sikkasztotta el az általa befizetett 100 ezer eurót, és a többi lakó pénzét. Jogi képviselője, Gianfranco Ferrari szerint, jogsértés történt, ugyanis ilyen esetekben csak az életjáradék egyötödét szokták zárolni, nem pedig a teljes összeget. Az olasz ügyészségtől azt kérték, hogy tárják fel a felelősök kilété, és természetesen a felnőttfilmes szeretné visszakapni az életjáradékát.

"Az, hogy befagyasztották az életjáradékomat, nagyon megviselt, hiszen ez volt az egyetlen biztos jövedelmem. Az összeget már 2017 májusa óta nem utalják, ez pedig komoly gondot jelent nekem. Arról nem is beszélve, hogy szeretném, ha mihamarabb tisztázódna a tartozással kapcsolatos ügy is" - mondta Cicciolina.

Kasza Tibi kiakadt Cseke Katinkárahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kasza-tibi-kiakadt-cseke-katinkara-penzt-vagy-eveket.htmlKasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába... TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megmutatta szülés utáni alakját fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-szabo-zsofi-megmutatta-szules-utani-alakjat-furdoruhaban.htmlElőször vitte strandra kisfiát, Mendelt Szabó Zsófi. A pancsolás közben pedig megmutatta, hogy szülés után is nagyszerűen néz ki. TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Liptai Claudia a legjobb emberhez ment hozzá: Pataki Ádám tud vele bánnihttp://www.life.hu/sztarok/20180615-liptai-claudia-a-legjobb-emberhez-ment-hozza-pataki-adam-tud-vele-banni.htmlLiptai Claudia a hétvégén ment hozzá ahhoz a férfihoz, akit már nagyon régóta keresett. A színésznő hangulatingadozásait, és heves természetét eddig senki nem tudta elviselni, vagy kezelni, Pataki Ádám azonban igen. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi tangás fürdőruhában csutakolja az elefántot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-bodi-sylvi-tangas-furdoruhaban-csutakolja-az-elefantot-foto.htmlBódi Sylvi szörfös munkája miatt folyamatosan járja a világot. Jelenleg Nepálban tartózkodik, ahonnan számtalan fotót mutatott már követőinek. Egy kép mellett azonban nem tudunk szó nélkül elmenni. TV + Sztárok--Csősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább ingatlanukhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-csosz-bogi-elarulta-mennyit-er-a-legdragabb-ingatlanuk.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplő egy kisbeszélőshowban mesélte magánéletükről és egymás közötti vitáikat is próbálták rendezni. Csősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább házuk, valamint azt is, hogy hány autójuk van. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.