Pénzt vagy éveket! Cseke Katinka Kasza Tibi beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába...

A Pénzt vagy éveket! című műsorban Kasza Tibi többször is elmondta Cseke Katinkának és partnerének, Tóth Rolandnak, hogy a tippeléskor nem kell megnyomni a pulton lévő gombot, elég, ha megvárják, hogy leteljen a gondolkodási idő.

Nem kell megnyomni a gombot, de Katinka úgyis meg fogja... 15 másodperc múlva szeretném hallani a tippet" – mondta Kasza Tibi, ami után alig telt el 5 másodperc, mire Katinka mégis megnyomta a gombot. Ekkor a műsorvezető kiakadt.

Oké, a közönséghez fordulok, hányszor mondtam el, hogy nem kell megnyomni a gombot?!"

Szabó Zsófi megmutatta szülés utáni alakját fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-szabo-zsofi-megmutatta-szules-utani-alakjat-furdoruhaban.htmlElőször vitte strandra kisfiát, Mendelt Szabó Zsófi. A pancsolás közben pedig megmutatta, hogy szülés után is nagyszerűen néz ki. TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Liptai Claudia a legjobb emberhez ment hozzá: Pataki Ádám tud vele bánnihttp://www.life.hu/sztarok/20180615-liptai-claudia-a-legjobb-emberhez-ment-hozza-pataki-adam-tud-vele-banni.htmlLiptai Claudia a hétvégén ment hozzá ahhoz a férfihoz, akit már nagyon régóta keresett. A színésznő hangulatingadozásait, és heves természetét eddig senki nem tudta elviselni, vagy kezelni, Pataki Ádám azonban igen. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi tangás fürdőruhában csutakolja az elefántot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-bodi-sylvi-tangas-furdoruhaban-csutakolja-az-elefantot-foto.htmlBódi Sylvi szörfös munkája miatt folyamatosan járja a világot. Jelenleg Nepálban tartózkodik, ahonnan számtalan fotót mutatott már követőinek. Egy kép mellett azonban nem tudunk szó nélkül elmenni. TV + Sztárok--Hosszú Katinkát gondterhelt arccal fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-hosszu-katinkat-gondterhelt-arccal-fotoztak-shane-tusup.htmlHosszú Katinkáról a reptéren készültek olyan fotók, amelyeken szomorkás arccal látható. Valószínűleg nagyon megviseli a válás. TV + Sztárok--Megmutatta 26 évvel idősebb szerelmét ÉNB Alexa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-megmutatta-26-evvel-idosebb-szerelmet-enb-alexa-foto.html26 évvel idősebb, ötgyerekes férfit szeret a FEM3 műsorvezetője, Koholák Alexandra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.