Selena Gomez megaláztatás Stefano Gabbana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen lerondázta Selena Gomezt egy nyilvános poszt alatt Stefano Gabbana.

Egy divattal foglalkozó népszerű Instagram oldal megosztott egy több képből álló montázst Selena Gomezről, aki szexi vörös ruhákat viselt. Ehhez a fotóhoz szólt hozzá a világ egyik leghíresebb és legelismertebb divattervezője, Stefano Gabbana, aki a Dolce and Gabbana márka egyik alapítója.

"È proprio brutta!!!", ami magyarul annyit tesz: nagyon ronda. Vajon miért tette ezt?

Rajongói azonnal megvédték az énekesnőt.

#selenagomez rocks red dresses ❤️ Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) által megosztott bejegyzés,

Ennyit változtak a Jurassic Park szereplői: így néztek ki a színészek akkor, s így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-ennyit-valtoztak-a-jurassic-park-szereploi-fotok.htmlNagy durranás volt 1993-ban a Jurassic Park, de még most is sokan rajonganak az első filmért, pedig 25 év telt el a bemutatása óta. Nézd meg, mennyit változtak a szereplők, hiszen az évek rajtuk is hagytak nyomot. TV + SztárokOrigoKét év felfüggesztett börtönbüntetést kapott Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20180615-ket-ev-felfuggesztett-bortonbuntetest-kapott-cristiano-ronaldo.htmlAdócsalás ügyében született ítélet Cristiano Ronaldo ügyében: a sztárfocista a vád szerint 2011 és 2014 között 14,76 millió euró adót nem fizetett be az államkasszába, és mindezt szándékosan tette.TV + Sztárok--Hódi Pamela szerelmével nyaral Barcelónában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-hodi-pamela-szerelmevel-nyaral-barcelonaban-foto.htmlHódi Pamela boldogabb mint valaha: szerelmével Barcelonában nyaralTV + Sztárok--Labancz Lilla elképesztő dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-labancz-lilla-elkepeszto-dekoltazst-villantott.htmlGyakorta tesz fel közösségi oldalára olyan fotókat Labancz Lilla, melyen sportolni láthatjuk, de nem ritkák azok a képek sem, amelyeken szexi ruhadarbokban pózol. Most hatalmas kebleit mutatta meg. TV + Sztárok--Sztárok, akik nem villognak a közösségi oldalakon: Jennifer Lawrence és Mila Kunis sem regisztrálthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-sztarok-akik-nem-regisztraltak-kozossegi-oldalakra-jennifer-lawrence-es-mila-kunis.htmlAmi nincs fent a közösségi oldalakon, meg sem történt: gyakran gondolhatják így az emberek, hiszen manapság minden a megosztásról szól. Civileket és ismert embereket is beszippantott a lájkok és megosztások száma, ennek ellenére vannak olyan hírességek, akik ellen tudtak állni a közösségi oldalak csábításának, és nemet mondtak az állandó online jelenlétre: sem Jennifer Lawrence, sem Mila Kunis nem osztogat fotókat magáról az interneten. TV + SztárokOrigoCourteney Cox, a Jóbarátok sztárja 54 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20180615-courteney-cox-a-jobaratok-sztarja-54-eves.htmlMilliók rajongtak világszerte a Jóbarátok című sorozatért, amelyet Magyarországon is vetítettek. A sorozat Monicája, Courteney Cox pénteken ünnepli 54. születésnapját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.