Liptai Claudia a legjobb emberhez ment hozzá: Pataki Ádám tud vele bánni

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
esküvő házasság Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia a hétvégén ment hozzá ahhoz a férfihoz, akit már nagyon régóta keresett. A színésznő hangulatingadozásait, és heves természetét eddig senki nem tudta elviselni, vagy kezelni, Pataki Ádám azonban igen.

Liptai Claudia hosszú ideig kereste az igazit, de sokáig hiába. Valahogy nem sikerült a megfelelő emberre rátalálni csak akkor, amikor a legkevésbé várta. Pataki Ádámmal egy cukrásztanfolyamon ismerkedtek meg, és egymásba szerettek, a boldogságuk pedig azóta is töretlen. Ez nem is csoda, hiszen Claudiának most sikerült megtalálnia a hozzá tökéletesen passzoló férfit, azt, aki a határozott, heves természetét is tudja kezelni, és szereti is őt ezért.

Liptai Claudia megtalálta a tökéletes férfit Forrás: Instagram/Liptai Claudia

"Tényleg a legjobb emberhez mentem hozzá. Úgy bánik velem, mint még soha senki ezelőtt. Amikor látja az érzelmi hullámzásaimat, akkor nem megijed és kilép a kapcsolatból, ahogy a férfiak nagy része, hanem tökéletesen reagál. Ha kell, oda is tud szólni, hogy most akkor már elég, de tudja, hogy az használ a legkevésbé" - mondta a Story Magazinnak Claudia.

Ebben a ruhában ment férjhez Liptai Claudia: fotó

Liptai Claudia hétvégén tartotta meg esküvőjét, ami tökéletesre sikeredett. Nagyon régóta várt erre a napra, nem csoda, hogy tündökölt a boldogságtól. Csodálatos ruhában ment férjhez. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.