Öngyilkos lett Baukó Éva mecénása: nem bírta tovább a gondokat

Forrás: Insta Story -
öngyilkosság Baukó Éva mecénás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Baukó Éva kikerült a Való Világ luxusbörtönéből, ivott és gyógyszereket szedett. Kedélyállapota meglehetősen viharos volt, sokakat bántott maga körül. Volt egy férfi azonban, aki fülig beleszeretett a vadóc nőbe, otthont és pénzt adott neki. H. Tamás a közelmúltban öngyilkos lett.

Fülig beleszeretett Baukó Évába az a férfi, aki a legmélyebb időszakában otthont és pénzt adott a botrányhősnőnek. Akkoriban így mesélt Éváról H. Tamás:

Baukó Éva Forrás: Insta Story

Úgy alakult az életem, hogy valamiért mindig az első szerelmemet kerestem mindenkiben. Főleg 18-19 éves barátnőim voltak, és tudtam, véget ér a kapcsolatunk, mégis a jóval fiatalabb hölgyek mozgatnak meg. Amikor megismertem Évát, nem tudtam, hogy ki ő. Ám amióta itt lakik, nagyon sok a botrány. Rengeteget beszélgettünk, feljárt hozzám, sofőrködtem neki, az internetet is tőlem kapja. Próbáltam neki abban is segíteni, hogy kikerüljön abból a helyzetből, amiben van. De hiába, nem tudja, hol a határ, és amikor az utolsó utáni pohár is lecsúszik, kitör. Kiabál, mindenkit bánt. Nem egyszer avatkoztam közbe, amikor másokkal összeakaszkodott. Mindezek ellenére segíteni akartam, főleg azután, hogy beleszerettem.

Baukó azóta a háta mögött hagyta botrányos múltját és új életet kezdett. A férfi feje fölött azonban összecsaptak a hullámok és míg Éva Horvátországban nyaralt, öngyyilkos lett. A Bors megkérdezte a celebet is az üggyel kapcsolatban.

A saját fia miatt lett öngyilkos az öreg. A fia elperelte tőle a lakást, Tibornak pedig nem volt haszonélvezeti joga. Már egy éve pereskedtek, a rendőrök kiértek a lakására az anyósával, amikor éppen kinyitotta a gázcsapot. Az egész ház felrobbant volna, ezért rátörték az ajtót,

mire ő szájba lőtte magát.

Nagyon sajnálom szegényt.

Teljes titokban ment férjhez Tücsi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-teljes-titokban-ment-ferjhez-tucsi-video.htmlTücsi, Claudia Dedei teljes titokban mondta ki a boldogító igent vőlegényének, a jégkorongozó Sofron Istvánnak. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András kifakadt a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-kallaysaunders-andras-enekes-kifakadt-a-facebookon.html--Ezek megőrültek: Győzike bepisilt ugrálás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-gyozike-bepisilt-ugralas-kozben-a-tv2-ezek-megorultek-musoraban.htmlA TV2 Ezek megőrültek műsorában Győzike kicsit bepisilt a trambulinon ugrálva. A kínos esetet a showman maga vallotta be. TV + SztárokRTLKLUBSzilágyi Liliána nem csak tehetséges úszó, vadítóan szexi nő ishttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szilagyi-liliana-nem-csak-tehetseges-uszo-vaditoan-szexi-no-is.htmlA rendkívül tehetséges úszónő, Szilágyi Liliána nemcsak a medencéből oszt meg bejegyzéseket közösségi oldalának követőivel, hanem olykor azt is megmutatja, milyen az élete a medencén kívül. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább ingatlanukhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-csosz-bogi-elarulta-mennyit-er-a-legdragabb-ingatlanuk.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplő egy kisbeszélőshowban mesélte magánéletükről és egymás közötti vitáikat is próbálták rendezni. Csősz Bogi elárulta, mennyit ér a legdrágább házuk, valamint azt is, hogy hány autójuk van. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy él most Südi Iringóhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-igy-el-most-sudi-iringo-tanc.htmlSüdi Iringót az utóbbi években nagyon ritkán láthattuk a tévében: jelenleg saját tánciskoláit és ruhaipari cégét irányítja párjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.