Görög Zitának nem csak a pocakja gömbölyödik: bikiniben mutatta meg idomait

Görög Zita pocak terhes bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita az olasz tengerparton nyaral, onnan posztolt bikinis fotót. Azt írja, nem volt könnyű idén bikinit szereznie, mert mindenhol gömbölyödik.

"Az olasz trendek egy irányba mutatnak legyen szó redőnyről, vagy bikiniről idén nem volt könnyű menet a fürdőruci beszerzése, mivel mindenhol igencsak gömbölyödöm" - írta a szelfihez az egykori modell. Posztját még egy tehenes ikonnal is megtoldotta...

Görög Zita harmadik gyermekét várja új párjától, a focista Laczkó Zsolttól. A párnak a kisbaba az első közös gyermeke, Zitának az előző házasságából van egy már egy fia és egy lánya.

Eljegyezte szerelme Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-eljegyezte-szerelme-karpati-rebekat.htmlAz Instagramon jelentette be Kárpáti Rebeka, hogy szerelme, a focista Völgyi Dániel megkérte a kezét.TV + Sztárok--Micsoda ajándék! Elképesztő dologgal lepte meg Klárikát Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180616-luxusautot-kapott-balazs-klari-korda-gyorgytol-hazassagi-evfordulora.html38. házassági évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári. Klárika elképesztő ajándékot kapott szeretett férjétől.TV + SztárokOrigoLekapcsolták a rendőrök a Viszkist: megint törvényt szegetthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-lekapcsoltak-a-rendorok-a-viszkist-megint-torvenyt-szegett.htmlIttas vezetésért bevonták Ambrus Attila jogosítványát - írja a Blikk. A Viszkis nem is tagadta a lap értesüléseit, elmondta, hogy a múlt hétvégén állították meg a rendőrök vidéken, megszondáztatták és azonnal el is vették a vezető enegedélyét.TV + Sztárok--A luxusfeleségek választottak a botox és a mimika közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-a-luxusfelesegek-valasztottak-a-botox-es-a-mimika-kozott.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Smaltig Dalma kényes kérdésekre válaszoltak. Az is felmerült, hogy mi a fontosabb, a feszes bőr vagy a mimika. TV + SztárokOrigoAradszky László özvegye megtiltaná, hogy más énekelje férje dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180615-aradszky-laszlo-ozvegye-megtiltana-hogy-mas-enekelje-ferje-dalait.htmlMegtiltaná Aradszky László özvegye, Éva asszony, hogy férje dalait más előadók énekeljék. Úgy látja, hogy a dalokat kizárólag férje tudta úgy előadni, ahogyan azt kell, egy alkalommal szeretne csak kivételt tenni. TV + Sztárok--Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20180615-ket-ev-felfuggesztett-bortonbuntetest-kapott-cristiano-ronaldo.htmlAdócsalás ügyében született ítélet Cristiano Ronaldo ügyében: a sztárfocista a vád szerint 2011 és 2014 között 14,76 millió euró adót nem fizetett be az államkasszába, és mindezt szándékosan tette.TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.