Sarka Kata Pénzt vagy éveket! Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes történetet elevenített fel Sarka Kata és Kulcsár Edina a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. A két barátnő hatalmasat bulizott együtt, azonban ez egy harmadik félnek nagyon szúrta a szemét.

"Amikor elmentünk együtt azért nem csak ketten voltunk, hanem még volt egy pár lány velünk. És megérkezünk egy helyre, ahol kiderült, hogy egy hatvanadik születésnapot is tart egy hölgy" - mesélte Sarka Kata. Innen pedig Kulcsár Edina vette át a szót: "Ezt úgy kell elképzelni, hogy olyan öten, hatan voltunk, szokványos kis kört kialakítottuk, mindenki táncolt, énekelt. Én egyszer csak azt vettem észre, hogy a hölgy, aki a hatvanadik születésnapját éppen ünnepelte, bevágódott középre, és a Katát elkezdte rángatni, a haját is."

A hölgy szitkozódva zavarta el Katát, azt akarta, hogy menjenek el onnan a barátnőivel, mert ellopják a show-t, mindenki csak őket nézi.

Tóth Vera megmutatta legszebb rajongójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-toth-vera-megmutatta-legszebb-rajongojat.htmlTóth Vera az Instagramon mutatta meg legcsinosabb rajongóját, Dettit. Mint írta, a lánynak önértékelési problémái vannak, és segítene szeretne neki.TV + SztárokOrigoEz történik, amikor Nánási Mici kezébe kerül az édesanyja telefonjahttp://www.life.hu/sztarok/20180616-ez-tortenik-amikor-nanasi-mici-kezebe-kerul-az-edesanyja-telefonja.htmlEnnél cukibb ma már nem lesz: Nánási Mici megkaparintotta Ördög Nóra telefonját, és elképesztő fotókat készített.TV + Sztárok--Összeomlott a várandós Eva Longoria: elhunyt a kutyájahttp://www.life.hu/sztarok/20180616-osszeomlott-a-varandos-eva-longora-oriasi-fajdalom-erte.htmlEva Longoria napokon belül életet ad első gyermekének, ám örömét váratlan tragédia árnyékolja be.TV + Sztárok--Görög Zitának nem csak a pocakja gömbölyödik: bikiniben mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180616-gorog-zitanak-nem-csak-a-pocakja-gombolyodik-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlGörög Zita az olasz tengerparton nyaral, onnan posztolt bikinis fotót. Azt írja, nem volt könnyű idén bikinit szereznie, mert mindenhol gömbölyödik.TV + SztárokOrigoEljegyezte szerelme Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-eljegyezte-szerelme-karpati-rebekat.htmlAz Instagramon jelentette be Kárpáti Rebeka, hogy szerelme, a focista Völgyi Dániel megkérte a kezét. TV + Sztárok--Micsoda ajándék! Elképesztő dologgal lepte meg Klárikát Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180616-luxusautot-kapott-balazs-klari-korda-gyorgytol-hazassagi-evfordulora.html38. házassági évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári. Klárika elképesztő ajándékot kapott szeretett férjétől.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.