Pénzt vagy éveket! TV2 szabály vetélkedő Cseke Katinka Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pénzt vagy éveket! házigazdája nem kímélte Cseke Katinkáékat, ugyanis nem sikerült betartaniuk a játékszabályokat.

A színésznő elárulta, nagyon készültek a megmérettetésre, mindenkin gyakoroltak, akin csak tudtak, de egy emberen csúnyán elhasaltak, 18 évet tévedtek a korával kapcsolatban.

Kasza Tibi a Döntőt megelőzően számtalanszor figyelmeztette Katinkáékat, hogy csak akkor nyomják meg a pultjukon elhelyezett gombot, amikor megkéri erre őket. A Jóban Rosszban sztárjai azonban úgy tűnik fittyet hánytak a műsorvezető kérésére. Tibinél aztán betelt a pohár..

Lekapcsolták a rendőrök a Viszkist: megint törvényt szegetthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-lekapcsoltak-a-rendorok-a-viszkist-megint-torvenyt-szegett.htmlIttas vezetésért bevonták Ambrus Attila jogosítványát - írja a Blikk. A Viszkis nem is tagadta a lap értesüléseit, elmondta, hogy a múlt hétvégén állították meg a rendőrök vidéken, megszondáztatták és azonnal el is vették a vezető enegedélyét.TV + Sztárok--A luxusfeleségek választottak a botox és a mimika közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-a-luxusfelesegek-valasztottak-a-botox-es-a-mimika-kozott.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Smaltig Dalma kényes kérdésekre válaszoltak. Az is felmerült, hogy mi a fontosabb, a feszes bőr vagy a mimika. TV + SztárokOrigoAradszky László özvegye megtiltaná, hogy más énekelje férje dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180615-aradszky-laszlo-ozvegye-megtiltana-hogy-mas-enekelje-ferje-dalait.htmlMegtiltaná Aradszky László özvegye, Éva asszony, hogy férje dalait más előadók énekeljék. Úgy látja, hogy a dalokat kizárólag férje tudta úgy előadni, ahogyan azt kell, egy alkalommal szeretne csak kivételt tenni. TV + Sztárok--Lerondázta Selena Gomezt Stefano Gabbana: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-lerondazta-selena-gomezt-stefano-gabbana-foto.htmlEgyszerűen lerondázta Selena Gomezt egy nyilvános poszt alatt Stefano Gabbana.TV + Sztárok--Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/sztarok/20180615-ket-ev-felfuggesztett-bortonbuntetest-kapott-cristiano-ronaldo.htmlAdócsalás ügyében született ítélet Cristiano Ronaldo ügyében: a sztárfocista a vád szerint 2011 és 2014 között 14,76 millió euró adót nem fizetett be az államkasszába, és mindezt szándékosan tette.TV + Sztárok--Iszak Eszter bikiniben mutatta meg gyönyörű alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-iszak-eszter-bikiniben-mutatta-meg-gyonyoru-alakjat.htmlSokan csodálják Iszak Esztert nemcsak kislányos bájáért, hanem csodás alakjáért is. Köszösségi oldala követőinek most bikiniben mutatta meg testét. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.