Összeomlott a várandós Eva Longoria: elhunyt a kutyája

Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria napokon belül életet ad első gyermekének, ám örömét váratlan tragédia árnyékolja be.

Eva Longoria a közösségi oldalán számolt be arról, milyen nehéz időszakon megy keresztül. Imádott kiskutyája, Jinxy a karjai között halt meg.

"Eljött a nap, amitől rettegtem. Jinxy az állatorvosnál, a karjaimban halt meg. Sztrókot kapott, amiből már nem tért magához. 15 éves volt (kutyaévekben 96), ezeket az éveket szeretettel és nevetéssel töltötte meg. Ő volt a gyermekem, mielőtt a saját kisbabám megfogant volna. Nagyon szomorú vagyok, de tudom, megszabadult a szenvedéstől. Aki ismert engem, az Jinxy-t is ismerte. Nagyon fog hiányozni. Szeretlek, Jinxy" - írta a Longoria a fotóhoz, amin kutyuskájával szerepel az utolsó pillanatokban. A képet már többb mint 400 ezren kedvelték, és több ezren biztosították együttérzésükről a Született feleségek sztárját.



Görög Zitának nem csak a pocakja gömbölyödik: bikiniben mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180616-gorog-zitanak-nem-csak-a-pocakja-gombolyodik-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlGörög Zita az olasz tengerparton nyaral, onnan posztolt bikinis fotót. Azt írja, nem volt könnyű idén bikinit szereznie, mert mindenhol gömbölyödik.TV + SztárokOrigoEljegyezte szerelme Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-eljegyezte-szerelme-karpati-rebekat.htmlAz Instagramon jelentette be Kárpáti Rebeka, hogy szerelme, a focista Völgyi Dániel megkérte a kezét. TV + Sztárok--Micsoda ajándék! Elképesztő dologgal lepte meg Klárikát Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180616-luxusautot-kapott-balazs-klari-korda-gyorgytol-hazassagi-evfordulora.html38. házassági évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári. Klárika elképesztő ajándékot kapott szeretett férjétől.TV + SztárokOrigoKasza Tibinél betelt a pohár, keményen kiosztotta Cseke Katinkáékathttp://www.life.hu/sztarok/20180616-kasza-tibinel-betelt-a-pohar-kemenyen-kiosztotta-cseke-katinkaekat.htmlA Pénzt vagy éveket! házigazdája nem kímélte Cseke Katinkáékat, ugyanis nem sikerült betartaniuk a játékszabályokat.TV + SztárokOrigoA luxusfeleségek választottak a botox és a mimika közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-a-luxusfelesegek-valasztottak-a-botox-es-a-mimika-kozott.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Smaltig Dalma kényes kérdésekre válaszoltak. Az is felmerült, hogy mi a fontosabb, a feszes bőr vagy a mimika. TV + SztárokOrigoAradszky László özvegye megtiltaná, hogy más énekelje férje dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180615-aradszky-laszlo-ozvegye-megtiltana-hogy-mas-enekelje-ferje-dalait.htmlMegtiltaná Aradszky László özvegye, Éva asszony, hogy férje dalait más előadók énekeljék. Úgy látja, hogy a dalokat kizárólag férje tudta úgy előadni, ahogyan azt kell, egy alkalommal szeretne csak kivételt tenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.