15 éve, 58 évesen halt meg Knézy Jenő

Forrás: Youtube -
Knézy Jenő rák sportriporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Knézy Jenő sportriporter csupán 58 éves volt, amikor gyomorrákban elhunyt. Lánya, Bea az édesapja halálának 15. évfordulója alkalmából a Best magazinnak adott interjút. 

A legvégsőkig reménykedett a gyógyulásában Knézy Jenő, még akkor is, amikor az orvosok már tudták, nincs remény. Először a közeli családtagjaival közölték a rossz hírt, amit a sportriporter felesége képtelen volt elmondani férjének, ezért lánya tette meg. Bea így emlékszik vissza:

"Nekem kellett megmondanom az édesapámnak, hogy menthetetlen. Emlékszem, édesapám az újabb és újabb vizsgálatokat követően többször is reménykedve kérdezte, hogy mi van az eredményekkel, mert neki semmit nem mondanak az orvosok. Itt van előttem a pillanat, amikor nekem és anyunak elmondta a doki, hogy maximum három hónapja van hátra apunak. Az ilyesmit felfogni, feldolgozni szinte lehetetlen" - nyilatkozta a Bestnek Bea.

Forrás: Youtube

Kiposztolta érmeit az Instagramon Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180617-kiposztolta-ermeit-az-instagramon-hosszu-katinka-uszo.htmlBárt házassága tönkrement, a sportban sikert sikerre halmoz Hosszú Katinka. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének igaz történetehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvojenek-igaz-tortenet.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám titkos esküvőjéről egyre s másra jelentek meg cikkek az elmúlt héten. A műsorvezető a Storynak mesélt a nagy napról és az Instagramján is reagált a róla szóló írásokra. Most kiderült, hogy miként sikerült a nagy nap, és az is, hogy nem sok kellett ahhoz, hogy elmaradjon a lagzi. TV + SztárokOrigoA 15 éves Danielle Bregolit gyűlöli a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-15-eves-danielle-bregolit-gyuloli-a-vilag-dr-phil-musoraban-tunt-fel.htmlAz Amerikában népszerű Dr. Phil műsorában tűnt fel két éve az akkor 13 éves Danielle Bregoli és édesanyja. Megbotránkoztató, közönséges személyiségét meglovagolva, ma már menedzserei vannak, és konkrét marketing épül rá. TV + SztárokOrigoCsaládi büféjükben mosogatott a Barátok előtt Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20180609-csaladi-bufejukben-mosogatott-a-baratok-elott-kamaszkent-kiss-ramona.htmlKiss Ramóna az RTL Klub Reggelijében mesélte el, hogyan került be a népszerű sorozatba, a Barátok köztbe. TV + SztárokOrigoAz Instagramon bölcselkedik Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-instagramon-bolcselkedik-gaspar-gyozo-gyozike.htmlGyőzike nagyon aktív a közösségi oldalain, és időről időre megosztja gondolatait köcetőivel. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAz Instagramon bölcselkedik Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-instagramon-bolcselkedik-gaspar-gyozo-gyozike.htmlGyőzike nagyon aktív a közösségi oldalain, és időről időre megosztja gondolatait köcetőivel. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.