Bódi Sylvi dekoltázs Bali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen oda vannak követői Bódi Sylvi legújabb fotójától. A Balin pihengető szépség egyszerűen gyönyörű. 

Igazi lájkvadász képet tett közzé a modell, amelyre rajongói azonnal rá is ugrottak, és bókjaikkal árasztják el az Instagramot. Tény, Sylvi nagyon klasszul fest dekoltált felsőjében, ráadásul a hely is gyönyörű, ahol a kép készült. Mutatjuk:

15 éve, 58 évesen halt meg Knézy Jenőhttp://www.life.hu/sztarok/20180617-15-eve-58-evesen-halt-meg-knezy-jeno-sportriporter.htmlKnézy Jenő sportriporter csupán 58 éves volt, amikor gyomorrákban elhunyt. Lánya, Bea az édesapja halálának 15. évfordulója alkalmából a Best magazinnak adott interjút. TV + Sztárok--Először nyilatkozott a házasságáról Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180617-eloszor-nyilatkozott-a-hazassagarol-meghan-markle-harry-herceggel.htmlNem jellemző, hogy a brit királyi család tagjai a magánéletükről beszélnek, de a közvetlen és természetes Meghan mégis szólt pár szót a férjéről és házasságáról egy híd- és színházavató rendezvényen. TV + Sztárok--Kiposztolta érmeit az Instagramon Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180617-kiposztolta-ermeit-az-instagramon-hosszu-katinka-uszo.htmlBárt házassága tönkrement, a sportban sikert sikerre halmoz Hosszú Katinka. TV + SztárokOrigoEzek megőrültek: Győzike bepisilt ugrálás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-gyozike-bepisilt-ugralas-kozben-a-tv2-ezek-megorultek-musoraban.htmlA TV2 Ezek megőrültek műsorában Győzike kicsit bepisilt a trambulinon ugrálva. A kínos esetet a showman maga vallotta be. TV + SztárokRTLKLUBBerki kislánya elfogadta Mazsit, barátnők lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-berki-krisztian-kislanya-nati-elfogadta-mazsit-baratnok-lettek.htmlAhogy már megírtuk, Berki Krisztián és kedvese, Mazsi mielőbb össze szeretnék kötni hivatalosan is az életüket, és mihamarabb közös babát is szeretnének. Azt azonban tudni, hogy Krisztián imádja kislányát, Natit. Most az is kiderül, hogy milyen gyermeke és Mazsi viszonya. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének igaz történetehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvojenek-igaz-tortenet.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám titkos esküvőjéről egyre s másra jelentek meg cikkek az elmúlt héten. A műsorvezető a Storynak mesélt a nagy napról és az Instagramján is reagált a róla szóló írásokra. Most kiderült, hogy miként sikerült a nagy nap, és az is, hogy nem sok kellett ahhoz, hogy elmaradjon a lagzi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.