Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jellemző, hogy a brit királyi család tagjai a magánéletükről beszélnek, de a közvetlen és természetes Meghan mégis szólt pár szót a férjéről és házasságáról egy híd- és színházavató rendezvényen. 
Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Kiposztolta érmeit az Instagramon Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180617-kiposztolta-ermeit-az-instagramon-hosszu-katinka-uszo.htmlBárt házassága tönkrement, a sportban sikert sikerre halmoz Hosszú Katinka. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András kifakadt a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-kallaysaunders-andras-enekes-kifakadt-a-facebookon.html--Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének igaz történetehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvojenek-igaz-tortenet.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám titkos esküvőjéről egyre s másra jelentek meg cikkek az elmúlt héten. A műsorvezető a Storynak mesélt a nagy napról és az Instagramján is reagált a róla szóló írásokra. Most kiderült, hogy miként sikerült a nagy nap, és az is, hogy nem sok kellett ahhoz, hogy elmaradjon a lagzi. TV + SztárokOrigoNovodomszky Éva és férje, Salvo házassága tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novodomszky-eva-es-ferje-salvo-hazassaga-tonkrement.htmlVálik a Magyar Televízió népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva. A pár házasságának válsága nem újkeletű, már másfél éve külön élnek, csak nem beszéltek róla. TV + Sztárok--Csernus Imre megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csernus-imre-megmutatta-igazi-arcat-interju.htmlDr. Csernus Imre most nem másokról, hanem saját magáról írt egy könyvet, amelyben kendőzetlenül és tabuk nélkül kitér arra is, neki "milyen hangok szólnak a fejében", valamint megismerhetővé tette igazi arcát. A Life.hu a jelenlegi életéről kérdezte a híres pszichiátert. TV + Sztárok--Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván esett ki A Nagy Duett döntőjéből elsőkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180603-kollanyi-zsuzsi-es-kamaras-ivan-esett-ki-a-nagy-duett-dontojebol-elsokent-vasarnap.htmlA Nagy duett döntőjében vasárnap este két dal után elköszöntek egy párostól, hárman maradtak versenyben. A negyedik helyen Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván végzett, nekik véget ért a verseny. A döntőben csak a nézők szavazatai számítanak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.