A Deli-ikerpárt imádta 100 éve a világ

ikrek Amerika ikerpár revütáncos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1920-as években egy magyar ikerpárt imádott a világ. Deli Janka és Rózsi revütáncosként hódították meg az emberek szívét.

Egy világhírű magyar ikerpár történetéről számolt be az Újságmúzeum Facebook-oldala. Deli Janka és Rózsi Balassagyarmaton született 1892-ben. A család hamarosan Budapestre költözött, majd pedig New Yorkban próbáltak szerencsét. A lányok már idehaza is ügyes táncosok voltak, így karrierjüket odakint is elkezdték építgetni. Mindezt sikerrel tették, hamar felfigyeltek a csinos és tehetséges ikerpárra.

18 évesen már Broadway-darabokban és némafilmekben szerepeltek. Jankát feleségül vette egy gazdag énekes, aki ezután mindkettejük menedzselését elvállalta. Amerikában már világsztárnak számítottak, amikor sikerült Európában is befutniuk.

Rózsi gyakori vendége volt a kaszinóknak, később ő is férjhez ment és egészen 78 éves koráig élt. Janka házassága felbomlott és testvérével is különváltak. Súlyos autóbalesetet szenvedett Franciaországban, majd több plasztikai műtéten is átesett. Depressziós lett és 49 évesen végzett magával.

Justin Bieber és Haiely Baldwin New York utcáin csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-justin-bieber-es-hailey-baldwin-new-york-utcain-csokolozott.htmlMár bizonyíték van arra, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin együtt járnak. Egy szemfüles járókelőnek sikerült videóra venni, ahogyan New York utcáin csókolóznak. TV + Sztárok--Elhunyt a kambodzsai herceg feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180618-elhunyt-a-kambodzsai-herceg-felesege-norodom-ranariddh-ouk-phalla.htmlAutóbalesetben elhunyt a kambodzsai herceg, Norodom Ranariddh felesége, Ouk Phalla. TV + Sztárok--Így néz ki Tóth Vera kócosan, smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-nez-ki-toth-vera-kocosan-smink-nelkul.htmlTóth Vera mostanában dögösebbnél dögösebb fotókat posztol, nagyon élvezi, hogy olvadnak le róla a kilók. Éppen ezért volt furcsa az a kép, amit most mutatott.TV + SztárokOrigoÍme, a Timeless le nem adott erotikus jelenetehttp://www.life.hu/sztarok/20180617-ime-a-timeless-le-nem-adott-erotikus-jelenete-abigail-spencerrel-es-matt-lanterrel.htmlA Timeless második évadából maradt ki ez a medencében csókolózós jelenet. A Lucy Prestont megformáló Abigail Spencer és a Wyatt Logant alakító Matt Lanter erotikus néhány perce úgy tánik népszerűbb, mint maga az epizód, és már 185 ezer megtekintésnél jár a Twitteren. TV + Sztárok--Tatár Csilla Iszak Esztivel beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-tatar-csilla-iszak-esztivel-beszelgetett-videoblogjaban.htmlIszak Eszter mára a fiatal vivás lányból, Magyarország egyik vezető influencere lett, aki megálmodta és megvalósította a saját ruhamárkáját, mindeközben pedig műsorvezető is maradt. Tatár Csilla most vele beszélgetett. Eszti elmondta, miért nem ad szívesen interjút a bulvárnak, és a Viva tévé-beli korszakáról is beszélt. TV + Sztárok--Palvin Barbi megmutatta, hogyan készülnek a szexi fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180617-palvin-barbi-megmutatta-hogyan-keszulnek-a-szexi-foto.htmlPalvin Barbiról rengeteg szexi képet láthattunk már, arról azonban egyet sem, hogy hogyan is készülnek ezek a felvételek. Most betekintést engedett Barbi a kulisszák mögé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.