Elhunyt a kambodzsai herceg felesége

Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy -
halál Kambodzsa herceg autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autóbalesetben elhunyt a kambodzsai herceg, Norodom Ranariddh felesége, Ouk Phalla.

A kambodzsai herceg, a 74 éves Norodom Ranariddh és felesége, a 39 esztendős Ouk Phalla épp egy politikai találkozóra igyekezett, amikor autójuk összeütközött egy taxival. A párt azonnal bevitték a közeli kórházba, a herceg életét még meg tudták menteni az orvosok, de a feleség belehalt sérüléseibe – írja a BBC.

Norodom Ranariddh felesége, Ouk Phalla autóbalesetben elhunyt Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy
Így néz ki Tóth Vera kócosan, smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-nez-ki-toth-vera-kocosan-smink-nelkul.htmlTóth Vera mostanában dögösebbnél dögösebb fotókat posztol, nagyon élvezi, hogy olvadnak le róla a kilók. Éppen ezért volt furcsa az a kép, amit most mutatott.TV + SztárokOrigoCinthya Dictator különdíjat kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-cinthya-dictator-joy-kulondijat-kapott.htmlA JOY magazin különdíját nyerte meg Cinthya Dictator. A híresség a Life.hu-nak elmondta, miért annyira fontos számára ez az elismerés, pláne, hogy a trashbulvárból érkezett, most mégis művészként tartják számon. Cinti azt is elmondta, hogyan tervezi a jövőjét most, hogy minden értelemben sok korszak lezárult az életében.TV + SztárokOrigoTatár Csilla Iszak Esztivel beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-tatar-csilla-iszak-esztivel-beszelgetett-videoblogjaban.htmlIszak Eszter mára a fiatal vivás lányból, Magyarország egyik vezető influencere lett, aki megálmodta és megvalósította a saját ruhamárkáját, mindeközben pedig műsorvezető is maradt. Tatár Csilla most vele beszélgetett. Eszti elmondta, miért nem ad szívesen interjút a bulvárnak, és a Viva tévé-beli korszakáról is beszélt. TV + Sztárok--Bugyi nélkül pózol a Rolling Stone címlapján a terhes Cardi B (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180617-bugyi-nelkul-pozol-a-rolling-stone-juliusi-cimlapjan-a-terhes-cardi-b.htmlKiszivárgott az internetre a Rolling Stone magazin júliusi címlapfotója. A kép meghökkentőre sikeredett. TV + SztárokOrigoÍme, a Timeless le nem adott erotikus jelenetehttp://www.life.hu/sztarok/20180617-ime-a-timeless-le-nem-adott-erotikus-jelenete-abigail-spencerrel-es-matt-lanterrel.htmlA Timeless második évadából maradt ki ez a medencében csókolózós jelenet. A Lucy Prestont megformáló Abigail Spencer és a Wyatt Logant alakító Matt Lanter erotikus néhány perce úgy tánik népszerűbb, mint maga az epizód, és már 185 ezer megtekintésnél jár a Twitteren. TV + Sztárok--Spanyolországban nyaral Hódi Pamela: bikinis képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-spanyolorszagban-nyaral-hodi-pamela-bikinis-kepet-posztolt.htmlAhogy megírtuk, Spanyolországban nyaral Hódi Pamela és kedvese. A dögös celeb szemmel láthatóan boldogan mosolyog a kamerába, és úgy tűnik, minden oka meg is van rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.