Thomas Markle először adott tévéinterjút az esküvő óta

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
esküvő Thomas Markle Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először adott tévéinterjút Thomas Markle azután, hogy lánya, Meghan férjhez ment Harry herceghez.

Thomas Markle az ITV-nek adott exkluzív interjút, amelyben elmesélte, hogy az esküvő előtt Harry herceg telefonon kérte tőle áldását.

Harry felhívott engem, hogy megkérje Meghan kezét. Erre azt feleltem neki: 'Te egy igazi úriember vagy. Meg kell ígérned nekem, hogy soha nem emelsz kezet a lányomra. És akkor beleegyezem a házasságba'" – idézi Thomas Markle szavait a DailyMail.

A férfi ezután arról beszélt, hogy Meghant az első pillanattól fogva hercegnőként nevelte és Harry nagyon szerencsés. Bevallotta, hogy már nagyon bánja az esküvő előtti kínos incidensét a paparazzikkal, és mindkettőjüktől elnézést kért emiatt.

Thomas Makle alig várja, hogy megismerje II. Erzsébetet Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Nagyon sajnálja továbbá, hogy nem lehetett jelen a ceremónián, de megköszönte Károly hercegnek, hogy helyette is oltár elé kísérte a lányát.

El sem tudtam volna képzelni jobb helyettesítőt Károly hercegnél. Remekül néz ki, még ma is jóképű. Kicsit féltékeny voltam, szerettem volna ott lenni, de Istennek hála ő ott volt és köszönöm neki, akit tett."

Eddig szívproblémái miatt nem mehetett, de már alig várja, hogy hamarosan Angliába utazhasson és végre megismerhesse lánya új családját.

Nagyon várom. Nagyon szeretnék már találkozni a királynővel. Gyermekkorom óta nagyon tisztelem őt. Úgy vélem, ő a világ legelképesztőbb asszonya, alig várom, hogy megismerhessem" – árulta el Thomas Markle, aki azt is hozzátette, Meghan egyelőre nem terhes, ugyanakkor biztos abban, hogy hamarosan érkezik az első baba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.