Vajna Timi hormonkezelést kap, gyereket szeretnének Andy Vajnával

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Vajna Timi hormonkezelés Andy Vajna gyermekáldás mesterséges megtermékenyítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel még csak utalt a babaprojektre Vajna Timi, most azonban meg is erősítette, hogy gyereket szeretnének férjével, Andy Vajnával.

Vajna Timi lefotózta, ahogy éppen készül magának beadni a hormoninjekciót, ugyanis műtétje lesz a héten. Követőit arra kérte, szorítsanak neki, hogy minél előbb összejöjjön a baba. Elmondása szerint a hormonterápia nagyon megviseli a szervezetét, szörnyű mellékhatások gyötrik.

"Amint már az élő insta bejelentkezésemben említettem, hogy elkezdtünk valamit a babaprojekttel kapcsolatban. Hát ez az. Napi négy hormon injekció hasba, hogy még több petesejtet termejek és felkészítsék a petéket... ezen a héten lesz a műtétem, szorítsatok. Sajnos eléggé megvisel ez a hormon kezelés, borzasztó mellékhatásai vannak. Le a kalappal azok előtt a nők előtt, akik ezt már párszor végigcsinálták" - írta Timi a képhez az Insta-sztorijában.

Vajna Timi hormonkezelést kap, gyereket szeretnének Andy Vajna Forrás: Instagram




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.