Várkonyi Andrea exe összejött azzal a nővel, akit korábban letagadott

Forrás: FEM3 Café -
Várkonyi Andrea ex megcsalás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek sosem okozott gondot az exét új párja oldalán látni. Az a helyzet viszont felbosszantotta, amikor hangot adott a gyanakvásának egy nővel kapcsolatban, és az akkori párja mindent tagadott, a szakításuk után pedig kiderült, Andinak jó volt a megérzése. 

Dobó Kata megmutatta, hogyan szépülhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-dobo-kata-megmutatta-hogyan-szepul.htmlMeglepő fotót osztott meg közösségi oldalán Dobó Kata: megmutatta követőinek, hogyan készül egy éjszakai forgatásra. A fotó első ránézésre talán kicsit megdöbbentő. TV + Sztárok--Varga Viktor családi drámával néz szembehttp://www.life.hu/sztarok/20180618-varga-viktor-csaladi-dramaval-nez-szembe.htmlCinthya Dictatorral való szakítása után újabb nehézséggel néz szembe Varga Viktor. Szülei elváltak, ezt pedig az énekes nehezen éli meg. TV + SztárokOrigoA Deli-ikerpárt imádta 100 éve a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-a-deli-ikerpart-imadta-100-eve-a-vilag.htmlAz 1920-as években egy magyar ikerpárt imádott a világ. Deli Janka és Rózsi revütáncosként hódították meg az emberek szívét. TV + Sztárok--Fábián Anita fegyverrel védi meg magát: halálos fenyegetéseket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-fabian-anita-fegyverrel-vedi-meg-magat-halalos-fenyegeteseket-kapott.htmlFegyverrel védi meg magát a TV2 egykori sztárja, akit a #metoo mozgalom során kifejtett határozott véleménye miatt érték halálos fenyegetések. TV + Sztárok--Először készül azonos neműek esküvőjére a királyi családhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-eloszor-keszul-azonos-nemuek-eskuvojere-a-kiralyi-csalad.htmlHarry herceg és Meghan Markle után újabb esküvőre készül a királyi család. Nem is olyan régen egyikük bevallotta, hogy homoszexuális, ő készül most oltár elé állni partnerével. TV + Sztárok--Így ünnepelték a magyar sztárok az apák napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-unnepeltek-a-magyar-sztarok-az-apak-napjat.htmlAz apák is megérdemlik, hogy legyen egy nap, ami róluk szól, és a 20. század eleje szerencsére óta van is. Június harmadik vasárnapján a borostás hősöket ünnepeljük, amiről természetesen a hazai sztárok sem felejtkeztek el. Mindannyian megható fotókkal köszöntötték az apukákat, akik bearanyozzák a gyermekeik életét. Természetesen Liptai Claudia, Farkasházi Réka és Ördög Nóra is megemlékeztek férjeikről, de Manker sem hagyta ki Kasza Tibi köszöntését, bár ő még csak leendő apuka. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.