Az FBI szerint bányatóba dobták VV Fanni holttestét

Forrás: RTL Sajtóklub -
FBI holttest Novozánszki Fanni bányató VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az FBI is segítette a magyar nyomozók munkáját azért, hogy sikerüljön megtalálni VV Fanni holttestét. Szerintük a szalkszentmártoni tavaknál rejthették el a maradványokat.

Minden lehetséges helyszínt átkutattak a nyomozók VV Fanni holtteste után, de nem találták meg a lány maradványait. Még az FBI is beszállt a keresésbe, két nyomozójuk 80 millió forint fejében segített a felderítésben. Sajnos a maradványokat nekik sem sikerült megtalálni, de arra jutottak, hogy a szalkszentmártoni bányatavakhoz vitték őket a nyomok – írja a Bors.

VV Fanni testét az FBI sem találta meg Forrás: RTL Sajtóklub

az FBI adatai szerint Szalkszentmártonnál fordult vissza, ahol bányatavak is vannak"

"Rendszeresen járt Dunavecse felé, mert egykor minőség-ellenőrzéssel foglalkozott, egész pontosan hajók szállítmányainak ellenőrzésével, és az volt az érzése, hogy átverték ebben a bizniszben, és ezért 2-3 hetente lejárt megnézni, történik-e rakodás az ottani kikötőben vagy sem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.