házasság nősülés szerelem Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könyvet írt, elvonult a világ elől egy kicsit, de most, a 39. születésnapján újra a barátaival akar ünnepelni Fenyő Iván. Úgy érzi, talána  nősülésnek is eljött az ideje.

Betöltötte 39. életévét Fenyő Iván színész, aki az utóbbi években visszavonultan élt, most pedig újra próbál. Szeretne filmben szerepelni és rendezni is.

A visszavonultság után születésnapját sem akarta egyedül ünnepelni, meghívta barátait, de arról is beszélt az Egyenes beszéd című műsorban, hogy kész megállapodni.

"Hatalmas különbség a régi énemhez képest, és ez viszont a legutolsó félévben indult el. Soha nem gondoltam volna, talán mások sem gondolták volna, hogy azt mondom erre, hogy egyértemlűen igen. Azt érzem, hogy most kész vagyok arra, hogy alapítsuk családot, feleség, egyedül már nem jó. Nem az, hogy legyen egy barátnő. Hanem tudom is, hogy ki legyen az a feleség és ő is tudja" - mondta a műsorban Fenyő Iván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.