Gesztesi Károly válaszolt Liptai Claudia apák napi köszöntésére

köszöntés apák napja Gesztesi Károly Liptai Claudia válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia apák napja alkalmából Pataki Ádám mellett Gesztesi Károlyt is felköszöntötte. A színész pedig reagált volt felesége szavaira. 

Liptai Claudia apák napja alkalmából az Instagram-oldalán emlékezett meg két férfiról is. Az egyik természetesen Pataki Ádám, akivel nemrég házasodtak össze, és másfél évvel ezelőtt született meg a közös fiuk. A másik pedig Panka édesapja, Gesztesi Károly. Claudia őt is köszöntötte apák napja alkalmából, egy a közös lányukról készült fotómontázzsal. "Itt az én másik gyöngyszemem. Aki édesapjának szintén örökké hálás leszek. Boldog Apák napját" - írta a képhez Clau.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Mivel Gesztesi Károlynak nincs Instagram-oldala, ő nem láthatta volt felesége posztját, ám a Bors felkereste, tőlük értesült Claudia szép szavairól. A lap szerint nagyon meghatódott a színész. "Köszönöm szépen, jólesik! Mindig is jól tudtuk, hogy Claudia fantasztikus ember!" - mondta Gesztesi Károly.

Így ünnepelték a magyar sztárok az apák napját

Az apák is megérdemlik, hogy legyen egy nap, ami róluk szól, és a 20. század eleje óta szerencsére van is. Június harmadik vasárnapján a borostás hősöket ünnepeljük, amiről természetesen a hazai sztárok sem felejtkeztek el. Nézd meg, ők hogyan ünnepelték ez a napot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.